Přejít k hlavnímu obsahu

První MČR sériové finále je tady, na koho čeká?

19. 2. 2018 | 13:02 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Tuto sobotu jsme uzavřeli první stovků online turnajů v rámci Mistrovství ČR v Counter-Strike: Global Offensive, to však nebylo jediné, čím tenhle One Night Stand byl zajímavý. Součástí letošní sezóny jsou samozřejmě i MČR turnajové série a ta úvodní vyvrcholí v pondělí 19. února od 18:00, kdy se za mikrofon na PLAYzoneTV posadí Ivan 'Dev1' Lazarov. Pojďme si představi osmičku týmů, která o posledních třech sobotách byla nejúspěšnější a na HAL3000 finále se probojovala?

  1. {#Česká Republika} Gromatic Esports - 92 bodů
  2. {#Česká Republika} ROG SQUAD - 56 bodů
  3. {#Česká Republika} Dark Tigers - 50 bodů
  4. {#Slovenská Republika} Pyctophobia - 30 bodů
  5. {#Česká Republika} svenska power - 30 bodů
  6. {#Česká Republika} Musíš Mířit Na Tělo - 24 bodů
  7. {#Česká Republika} NeverHunt - 24 bodů
  8. {#Česká Republika} teamTRASH - 24 bodů

Jako číslo jedna jdou do pondělního o boje prize pool 7 000 Kč hráči Gromatic Esports v čele s Adamem 'Neci' Zoulou, který má po svém boku nadějné střelce. Gromatic v úvodní sérii získali jedno vítězství a jedno druhé místo. Dalšími turnajovými vítězi, kteří míří na finále, jsou týmy ROG SQUAD a Dark Tigers. Zatímco sveřencům Dark Tigers se o víkendu příliš nezdařilo účinkování na UNIZA Masters, naopak této soboty využili hráči ROG SQUADu. Mezi dalšími aspiranty na finále jsou i Pyctophobia či Musíš Mířit na Tělo, kteří se taktéž představili na této offline akci. Zbylé tři týmy jsou na domácí scéně nováčky a jsme zvědavi, jestli nepřekvapí zkušenější konkurenci.

Jak je zmíněno výše, na finálový přenos se můžete těšit v podání Dev1ho a spolu s tímto se můžete těšit i na novinku v podobě turnajových sestřihů. Z finálových turnajů budeme dávat dohromady ty nejlepší akce a highlighty. Šanci získat svoji chvilku slávy tak má naprosto každý!

Kdo vyhraje? Napište nám do komentářů své tipy, kdo ovládne HAL3000 finále turnajové série.

Štítky: HAL3000, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.