Přejít k hlavnímu obsahu

Textové shrnutí finále HAL3000 MČR série

19. 2. 2018 | 23:12 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Do úvodního sériového finále letošní sezóny šel jako číslo 1 tým Gromatic Esports, v jehož řadách najdeme hráče jako Neci, Manguss nebo hones, a právě tato parta bezchybně zvládla úvodní zápas proti Teamu TRASH. Naopak nasazená dvojka zklamala, ROG SQUAD si nesprávně vyškrtali Inferno a NeverHunt jim nedali žádnou šanci. Překvapení hned na úvodu se málem konalo i v zápasu Pyctophobie proti svenska power, kde favorit musel otáčet skóre na 16:14.

V prvním streamovaném semifinále vyzvala právě Pyctophobia Gromatic a diváci se dočkali jednostranné hry. Druhému jmenovanému mapa Train nesedla a finále se Neciho a spol. netýkalo, naopak Pyctophobia v čele s eckem nebo benq1m čekala na svého soupeře. Favoritem druhého semifinále byli hráči Dark Tigers, těm však NeverHunt překvapivě zatápěli a na Infernu se rozhodovalo až v posledních kolech. Po technických problémech byl finální stav 16:13.

MČR body za 3. místo si týmy rozdělily a Dev1ho stream se mohl přesunout přímo do finálového BO3 duelu o prize pool 7 000 Kč. Úvodní Mirage, jakožto pick týmu Pyctophobia, byla opravdu napínavá. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale nejtěsnějším rozdílem získali pick soupeře Dark Tigers a série se přesunula na Overpass, kde Dark Tigers jasně směřovali za uzavřením turnaje poměrem 2-0. Na scoreboardu svítilo skóre 15:5 pro DTG, benq1 však vytasil parádní 1vs4 clutch a následné 3k s M4. Na víc se bohužel Pyctophobia nezmohla a díky fantastickým individuálním výkonům neztratili Dark Tigers na finále ani mapu a odnáší si krásných 5 000 Kč.

Finální pořadí finále HAL3000 MČR turnajové série:

 1. místo: {#Česká Republika} Dark Tigers - 5 000 Kč
 2. místo: {#Slovenská Republika} Pyctophobia - 2 000 Kč
 3. - 4. místo: {#Česká Republika} Gromatic Esports a {#Česká Republika} NeverHunt

Díky nespočtu povedených akcí se do můžete těšit i na premiérový sestřih toho nejlepšího!

Štítky: HAL3000, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.