Přejít k hlavnímu obsahu

Světový žebříček podle GotFrag

24. 1. 2007 | 11:57 Counter Strike 1.6
Severo americký informační portál GotFrag včera zveřejnil další verzi svého světového pořadí týmů Counter-Strike 1.6. Současně také vydal žebříčky pro Evropu, Severní Ameriku a Asii. Na první místo žebříčku se dostal zaslouženě švédský tým fnatic, který zvítězil například na CPL Winter 2006. Druhé místo drží polský tým Pentagram a na třetím místě jsou norové z Meet Your Makers, kteří proti minulému vydání poskočili o pět příček výš .
Výchozí obrázek

GotFragSevero americký informační portál GotFrag včera zveřejnil další verzi svého světového pořadí týmů Counter-Strike 1.6. Současně také vydal žebříčky pro Evropu, Severní Ameriku a Asii.

Na první místo žebříčku se dostal zaslouženě švédský tým Švédsko fnatic, který zvítězil například na CPL Winter 2006. Druhé místo drží polský tým Polsko Pentagram a na třetím místě jsou norové z Norsko Meet Your Makers, kteří proti minulému vydání poskočili o pět příček výš .

V žebříčku dojde patrně ještě k dalším změnám, protože některé týmy již přešli na Counter-Strike Source a je pravděpodobné, že další je budou následovat, což ovšem platí hlavně pro žebříček Severo Amerických týmů.

Světový žebříček podle GotFrag:

Švédsko fnatic Polsko Pentagram Norsko Meet Your Makers Německo Alternate Attax Čína Hacker.Gaming Finsko 69N-28E Korea Project_kr USA compLexity Německo Mousesports Brazílie Made in BrazilZdroj: www.gotfrag.com