Přejít k hlavnímu obsahu

GAMERZ: První neúspěšný den pro Cannieho

10. 3. 2018 | 22:36 Counter-Strike 2
Kromě eXtatus o českých či slovenských týmech v zahraničí takřka neslyšíme, ovšem v posledních týdnech se začíná dařit jednotlivcům. O životní příležitost bude v těchto dnech bojovat CaNNiE, který se od nové epizody stane součástí reality show GAMERZ o kontrakt ve Fnatic Academy.
Výchozí obrázek

Kromě eXtatus o českých či slovenských týmech v zahraničí takřka neslyšíme, ovšem v posledních týdnech se začíná dařit jednotlivcům. O životní příležitost bude v těchto dnech bojovat CaNNiE, který se od nové epizody stane součástí reality show GAMERZ o kontrakt ve Fnatic Academy.

Ep. 6 | Český hráč se od šesté epizody přidal k červenému týmu pod vedením Devilwalka a v průběhu celé soboty jej čekal trénink mapy Cobblestone. Na jednom z pracců dokonce tým Gamerz Red potkal Dark Tigers, ale ani celodenní příprava nestačila na silný modrý celek v čele s fenomenálním Lobanjicou. Výsledek 5:16 hovoří za mnohé a za důsledek je i konec v týmu pro Joeyho 'Dismay' Ouda, kterého nahradí teprve 14letý Erik 'ztr' Gustavsson.


Že jste ještě o projektu s názvem GAMERZ neslyšeli? Jde o švédskou show, ve které se vybraní individuální jedinci přestěhují do gaming house a pod vedením prvotřídních koučů se snaží být lepší než soupeřův tým. Nejlepší pětka po 20 epizodách a následném finálovém klání podepíše šestiměsíční kontrakt jako nová akademie týmu Fnatic. Před pár dny odstartovala druhá sezóna, z té první prorazil na scénu zejména talentovaný Ludvig 'Brollan' Brolin, tentokrát se však GAMERZ stalo celoevropskou soutěží a není vyhrazeno pouze severským národům. A to je šance!

Celá reality show je každým dnem živě vysílána skrze platformu Mixer a aktuálně máme za sebou pět epizod, jejich záznamy spolu s bonusovými materiály naleznete vždy na YouTube kanále. Dvanáctka hráčů ve vile je rozdělena do červeného týmu pod vedením Jonatana 'Devilwalk' Lundberga a modrého týmu pod vedením Abdisamada 'SpawN' Mohameda. Právě jeho svěřenec Joshua 'neph' McKenzie se i přes nesouhlas spoluhráčů pakoval jako první a mezi nadcházející talenty se přidal 28letý svalovec z evropské FPL, Nikola 'Lobanjica' Mijomanović.

V rámci každého dne, tedy každé epizody, hráči trénují, aby se na jeho konci utkali na jedné mapě proti sobě. Počty jsou snadné a na jednoho hráče každého týmu se nedostane, toho tak čeká lavička. Po nepovedených epizodách, třech lavičkách a jedné prohře se s červeným týmem rozloučil Michael 'devraNN' Geutenbrück, na jehož místo před šestou epizodou přichází vybraný hráč z tzv. Challenger Poolu. A my vám s radostí můžeme oznámit, že v nabité konkurenci uspěl český střelec, který na scénu vpadl teprve loni jako hráč Prochazime Me Pust (Gunrunners) a po působení v eEriness si za eSubu připsal stříbro na MČR, Hubert 'CaNNiE' Ludwig.

Nadějný hráč byl vybrán před ztr ze Švédska a Jakem z Velké Británie a od šesté epizody jej čeká vystoupení ve vile pod vedením Devilwalka! Ještě před týdnem si díky vítězství v CZSK FPL zabojoval o postup do EU FPL, nyní se například proti Lobanjicovi utká v daleko vypjatějším klání. Koučové nedávají nikomu nic zadarmo a každá vypuštěná situace může znamenat konečnou.


{#Švédsko} AlekS
{#Slovinsko} bomez
{#Rakousko} fuN
{#Finsko} TOMA
{#Belgie} dFx
{#Evropská unie} Lobanjica

{#Švédsko} s1ck
{#Dánsko} Detlev
{#Velká británie} ardiis
{#Litva} Carcass
{#Nizozemsko} Dismay
{#Česká Republika} CaNNiE

Do finále druhé sezóny GAMERZ je stále daleko, ale o dalším dění ve vile vás samozřejmě budeme informovat a CaNNiEmu samozřejmě držíme palce, aby si na jejím konci dres Fnatic oblékl! Každodenní vysílání probíhá na Mixeru od 13:00, živá show se zápasem startuje o 8 hodin později. Kromě prvního vítěze SpawNa a jeho nového vyzyvatele Devilwalka se můžete těšit i na moderátora Mantrousse, experty 3k2 a Jamese Bankse spolu s komentátory Bluem a Scrawnym. 

Štítky: Cannie
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.