Přejít k hlavnímu obsahu

Společné hraní hráčů na Xboxu a PC

12. 3. 2018 | 09:34 Fortnite
Jak vývojáři v Epic Games slíbili, tak konají. Od nynějška mohou hráči na Xboxu hrát společně s hráči PC verze hry Fortnite. Vývojáři z Epic Games tvrdě pracovali společně s lidmi z Microsoftu na tom, aby nám mohli poskytnout společné hraní hráčů na Xboxu a PC, což je již od teď možné a hráči tedy mohou hrát společně na platformách Xbox ONE, PC, Mac, iOS a během příštích několika měsíců i na Androidu.
Výchozí obrázek

Jak vývojáři v Epic Games slíbili, tak konají. Od nynějška mohou hráči na Xboxu hrát společně s hráči PC verze hry Fortnite. 

Vývojáři z Epic Games tvrdě pracovali společně s lidmi z Microsoftu na tom, aby nám mohli poskytnout společné hraní hráčů na Xboxu a PC, což je již od teď možné a hráči tedy mohou hrát společně na platformách Xbox ONE, PC, Mac, iOS a během příštích několika měsíců i na Androidu.

Pomoc Microsoftu v tomto ohledu byla velikým přínosem, jelikož Microsoft je hlavním zastáncem hraní napříč mezi platformami. Vývojáři z Epic Games s nimi spolupracovali několik minulých měsíců, aby nám mohli přinést tuto možnost. 

Zároveň vývojáři dodávají, že jak roste hra jako taková, tak se snaží hru rozšířit mezi co nejvíce lidí a na co nejvíce herních platforem se zachováním hraní mezi platformami.

Můžeme se dočkat v budoucnu Fortnitu i třeba na konzole Switch? To by mohlo být velice zajímavé. Uvidíme, kam se až může Fortnite dostat.

Štítky: pc, Xbox