Přejít k hlavnímu obsahu

GAMERZ: CaNNiE hvězdou sedmé epizody

12. 3. 2018 | 09:40 Counter-Strike 2
Švédská reality show GAMERZ pokračovala sedmým dílem a ačkoliv jeho tým opět nedokázal strhnout vítězství na svou stranu, český reprezentant si vedl opravdu skvostně.
Výchozí obrázek

Švédská reality show GAMERZ pokračovala sedmým dílem a ačkoliv jeho tým opět nedokázal strhnout vítězství na svou stranu, český reprezentant si vedl opravdu skvostně.

Hubert 'CaNNiE' Ludwig se k červenému týmu pod vedením Jonatana 'Devilwalk' Lundberga přidal před šestou epizodou, kdy si dle jeho slov nestihl ani po příletu vše vybalit a strhl ho kolotoč aktivit a hlavně tréninkového procesu. V sobotní epizodě byl hlavním tématem Cobblestone, kde se však tým nedokázal sehrát dostatečně a po utržené porážce se s 20dílnou show rozloučil Joey 'Dismay' Oud, kterého od dalšího dne nahradil mladíček Erik 'ztr' Gustavsson.

Teprve 14letý Švéd dorazil do gaming house v brzkých ranních hodinách, kdy kvůli prohře museli jeho noví spoluhráči včetně Cannieho chystat snídani svému soupeři. V prvních rozhovorech vyšlo najevo, že i přes pramálo zkušeností se ztr nebojí zhostit se role in-game lídra. Pro sedmou epizodu byla zvolena mapa Nuke, na které si trenér modrého týmu Abdisamad 'SpawN' Mohamed opět nemohl vybírat ze šestí hráčů, Tommi 'TOMA' Lehtinen se totiž stále cítí nemocen.

Ani to však neoslabilo parádně se sehrávající pětici v čele s Nikolou 'Lobanjica' Mijomanovićem, ten však nebyl hlavní hvězdou tohoto dne. Večerní zápas byl velkou show Cédrica 'dFx' Leclercqa, který více než 40 killy (převážně s AWP) táhl svůj tým za vítězstvím. Na druhé straně byl nejvíce vidět bývalý eSubák CaNNiE, jenž dokonce předvedl dva parádní clutche, které jistě uvidíme v následujících sestřizích. Český hráč si dokonce po vyhrané situaci proti Lobanjicovi za stavu 14:15, díky které se šlo do prodloužení, otevřel ústa na svalnatějšího protivníka.


{#Švédsko} AlekS
{#Slovinsko} bomez
{#Rakousko} fuN
{#Finsko} TOMA
{#Belgie} dFx
{#Evropská unie} Lobanjica

{#Švédsko} s1ck
{#Velká británie} ardiis
{#Litva} Carcass
{#Česká Republika} CaNNiE
{#Švédsko} ztr
{#Slovinsko} MaTaFe

Ani Cannieho výkon však nebyl nic platný a potřetí v řadě se radovali SpawNovi svěřenci, což znamená, že i tentokrát se s vilou rozloučil zástupce červeného týmu. Karta padla na nehrajícího Kaspera 'DetlevSNitzEL' Kristensena, jehož nahradí Matej 'MaTaFe' Fekonja  ze Slovinska. Díky stálé sestavě se chemie modrého týmu vyvíjí správným směrem, zatímco Devilwalk a spol. zkoušejí nové věci, jako bylo callování mladého ztr. Ten by spolu s Canniem mohl být tahounem, pokud však červený tým dokáže ustálit základní pětici. Zítra pokračujeme!

Štítky: Cannie
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.