Přejít k hlavnímu obsahu

H1Z1 se stává free-to-play hrou

13. 3. 2018 | 10:06 Všechny hry
Jeden z největších konkurentů hry PUBG a ještě do nedávna také jedna z nejoblíbenějších Battle Royale her, H1Z1, se stává free-to-play hrou.Až do vydání PUBG byla H1Z1 nejpopulárnější Battle Royale hrou na trhu, v posledních měsících ale zájem o ni upadá a vývojáři proto museli vymyslet něco, čím nalákají nové hráče. A rozhodli se pro dost radikální, ale ne neobvyklý krok – po vzoru jiných her se rozhodli pro free-to-play model.
Výchozí obrázek

Jeden z největších konkurentů hry PUBG a ještě do nedávna také jedna z nejoblíbenějších Battle Royale her, H1Z1, se stává free-to-play hrou.

Až do vydání PUBG byla H1Z1 nejpopulárnější Battle Royale hrou na trhu, v posledních měsících ale zájem o ni upadá a vývojáři proto museli vymyslet něco, čím nalákají nové hráče. A rozhodli se pro dost radikální, ale ne neobvyklý krok – po vzoru jiných her se rozhodli pro free-to-play model.

Free to play verze bude obsahovat jak klasický Battle Royale, tak i nový mód Auto Royale, který je podobný battle royale módu, jenom se celý odehrává v autech. Do hry se zároveň dostávají mikrotransakce ve formě bonusových balíčků, ve kterých hráči získají itemy do hry. Na suchu nezůstanou ani hráči, kteří si hru zakoupili v Early Access. Ti dostanou speciální bonusové in-game předměty.

Kromě toho také vývojáři oznamují esport ligu s názvem H1Z1 Pro League. Té se zúčastní 15 profesionálních týmů a její centrum bude v Las Vegas. Celá liga se při tom bude stremovat na Facebooku.

Zdroj: h1z1.com
Štítky: H1Z1
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.