Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Open: ROG.fe jsou ve hře o 1. místo

7. 3. 2018 | 00:57 Counter-Strike 2
Největší dlouhodobá soutěž pro dívčí týmy se pomalu blíží ke svému závěru. V boji o play-off máme i dvě želízka v ohni, týmy ROG a eSuby, jak se jim před posledními koly daří?
Výchozí obrázek

Největší dlouhodobá soutěž pro dívčí týmy se pomalu blíží ke svému závěru. V boji o play-off máme i dvě želízka v ohni, týmy ROG a eSuby, jak se jim před posledními koly daří?

UPDATE 6. 3. | Dnes se ROG.female podařilo na dvou mapách (16:14, 16:11) zdolat dosud neporažené ruské hráčky Trinity eSports a výhra základní části je stále ve hře! Dohrát zbývá poslední kolo a tři týmy mají shodné skóre 6-1, duel mezi ROG a Crowns.gg tak bude přímou bitvou o první místo. Díky lepšímu vzájemnému zápasu i skóre stačí ROG.female jakákoliv výhra a dle aktuálního plánu by se měl zápas odehrát v úterý 13. března, stream nebude chybět. eSubačky naopak jako první tým dohrály ligu a aktuálně jim se 2 výhrami a 6 prohrami patří 7. místo.

Soutěž ESL Women's Open Spring 2018 je rozdělena do tří divizí, přičemž ty vyšší mají maximální počet deseti týmů. O to více nás těší, že v té nejvyšší má naše scéna své zástupce, a to rovnou dva. ROG.female a eSuba ladies mají za sebou šest, respektive sedm zápasů, po odstoupení jednoho týmu se odehrává hracích kol osm a na finále postupuje pouze čtveřice nejlepších.

  • {#Česko + Slovensko} ROG.female: afrodita, kRAViCkA, Maiuska, Mishulkaa, ninuska
  • {#Česko + Slovensko} eSuba ladies: Mafi, Mikajla, aMi, LunyQ, Potato

Česko-slovenské výběry se utkaly hned v úvodu soutěže, kde své sokyně těsně přetlačily hráčky ROG.female, čímž nastartovaly svoji cestu za postupem. V aktuálním pořadí jim se skórem 5-1 patří čtvrtá příčka a vývoj závěru základních skupin mají holky ve svých rukou! ROG totiž čekají těžké duely proti dvěma vedoucím týmům, Crowns.gg ze Švédska a Trinity eSports z Ruska. eSubačky taktéž nezklamaly a aktuálně se nacházejí o dvě pozice níže se skórem 2-5, ale mezi TOP4 již nemají šanci se probojovat. Na závěr už si zahrají pouze proti polské Insomnii.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.