Přejít k hlavnímu obsahu

GAMERZ: Devět epizod za námi, CaNNiE se drží

14. 3. 2018 | 04:20 Counter-Strike 2
Švédská reality show o smlouvu ve Fnatic Academy pokračuje i v těchto dnech. Ve vile aktuálně není plný počet hráčů, avšak český střelec CaNNiE stále bojuje za barvy týmu Gamerz Red.
Výchozí obrázek

Švédská reality show o smlouvu ve Fnatic Academy pokračuje i v těchto dnech. Ve vile aktuálně není plný počet hráčů, avšak český střelec CaNNiE stále bojuje za barvy týmu Gamerz Red.

Naposledy jsme vás informovali o dění v sedmé epizodě, kdy i přes prohru červeného týmu předváděl Hubert 'CaNNiE' Ludwig parádní agresivní hru a právě díky němu mapa Nuke šla až do prodloužení. Mezi ním a FPL hvězdičkou Nikolou 'Lobanjica' Mijomanovićem proběhl i menší trashtalk, český hráč si dokonce na černohorského svalovce zakřičel po vyhrané 1vs1 situaci za stavu 14:15. Tomu už je konec, proti "špatným slovům" se jasně vyslovili koučové obou týmů.

V osmé epizodě jsme se přesunuli na Train, který měl uzavřít aktuální mappool, což znamená, že se chystal poslední kick pro následující dny. Ještě před tím se však s vilou rozloučil finský hráč TOMA, který se delší dobu cítil nemocně a nemohl se do hraní dostat. Při hře dokázal CaNNiE se svým agresivním AWP za CT otevírat kola, ale často také umíral osamocen. Svědky jsme byli také 1vs5 ninja defuse v podání 14letého ztr, ale jednotlivé ústřely ani tentokrát na výhru nestačily. Po čtvrté prohře v řadě se s GAMERZ rozloučil vtipálek Ardis 'ardiis' Svarenieks.

Další díl však přinesl velký zvrat a do vily zamířili hned dva hráči. Lobanjica se rozhodl na vlastní žádost ukončit své působení v modrém týmu a rozloučit se soutěží z důvodu stále se navyšující únavy. Zatímco červený tým tak doplnil FPL hráč Lorenzo 'biohazard' Garufi, Kamil 'kamil' Kamiński měl všechny předpoklad stát se novým in-game lídrem modrého týmu, který díky parádnímu winstreaku již měl vybudovanou určitou chemii. Tématem deváté epizody byl Dust2.

Oba týmy se dočkaly nových in-game lídrů, ale po třech praccech do živého zápasu vstoupila lépe modrá strana a v jednu chvíli dokonce u Cannieho a ztr svítilo skóre 0:7. Biohazard však dokázal svůj tým nabudit a od začátku druhé strany se hra přelévala, o chloupek napřed měl ale kamilův modrý squad. Ten si nakonec připsal páté vítězství v řadě, když červení nezvládli uhrát závěrečnou 2vs2 after-plant situaci a padli tak nejtěsnějším rozdílem 14:16. Do zápasu překvapivě nezasáhl jeden ze sniperů Carcass, ale díky pravidlům se s vilou prozatím nerozloučil.


{#Švédsko} AlekS
{#Slovinsko} bomez
{#Rakousko} fuN
{#Belgie} dFx
{#Polsko} kamil

{#Švédsko} s1ck
{#Litva} Carcass
{#Česká Republika} CaNNiE
{#Švédsko} ztr
{#Slovinsko} MaTaFe
{#Itálie} biohazard

Ve středu nás čeká desatá epizoda, na jejímž závěru se opět nebude nikdo vyhazovat, od čtvrtka to ale opět bude žhavé. To ale budeme v polovině a reality show GAMERZ se pomalu začne chýlit ke konci. Dosavadní průběh nám leccos naznačil a všichni účastníci si za podpory profesionálních mentorů vyzkoušeli například lyžování, skoky do vody, nebo jiné formy překonávání sebe samých za účelem lepšího soustředí a vymačkání těch naprosto nejlepších výkonů. Jakákoliv drobnost může být ve výsledku zlomová, a tak jsme zvědavi, co přinese další průběh!

Štítky: Cannie
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.