Přejít k hlavnímu obsahu

GAMERZ: CaNNiE v Ep.10 poprvé zvítězil

16. 3. 2018 | 12:02 Counter-Strike 2
Dny bez kickování jsou u konce a reality show GAMERZ se dostává do své druhé poloviny. Mimo to jsme se dočkali výměny hráčů a konečně i výhry červeného týmu, jak se komu dařilo?
Výchozí obrázek

Dny bez kickování jsou u konce a reality show GAMERZ se dostává do své druhé poloviny. Mimo to jsme se dočkali výměny hráčů a konečně i výhry červeného týmu, jak se komu dařilo?

Po deváté epizodě jsme měli složení obou týmů kompletní, šestým hráčem modrého týmu se stal účastník první sezóny Hannes 'hns' Johansson. Desátý den ve vile byl speciálním díky tomu, že v jeho závěru byla naplánovaná výměna mezi SpawNem a Devilwalkem. Oba kapitáni si mohli po večerní zápase "uzamčít" jednoho hráče, ze zbylých si bylo možné vybírat novou posilou.

Vše rozhodlo dění na mapě, již podruhé jsme se dostali na mapu Mirage. Po pěti porážkách se červený tým konečně dočkal a drtivým výkonem porazil SpawNovy svěřence poměrem 16:2. Právě kapitán modrého týmu chtěl vyzkoušet hru bez in-game lídra, jímž je u modrých aktuálně pouze kamil, ale i přes menší slovní přestřelku si právě jeho rozhodl ponechat ve svém týmu. Devilwalk se naopak odmítl vzdát Mateje 'MaTaFe' Fekonji a do modrého týmu se první volbou stěhoval Robertas 'Carcass' Mikuckis, čímž červeňáci přišli o silný double AWP setup. Opačným směrem se naprosto očekávaně vydal všestranný hráč Alexander 'AlekS' Andersson.

V nových sestavách oba týmy vstoupily do druhé poloviny, na programu jedenácté epizody byl Overpass. Zajímavostí je, že v tuto chvíli v červeném týmu je pouze jediný původní hráč a to William 's1ck' Johansson. On, stejně jako Thomas 'fuN' Viggiano v týmu druhém, patří k nejžhavějším kandidátů na příští letenku směrem domů. Zatímco s1ck dostává od svého kouče šanci, fuN si jde na úkor hns sednout. Carcass a AlekS se v poprvé představí v nových barvách.

Lehce navrch měli na Overpassu hráči červeného týmu, avšak co se nestalo, za stavu 14:11 se nepodařilo získat potřebné body a modří svým drtivým závěrem na poslední chvíli zápas otočili, "choke is real". Ačkoliv strávil tento zápas na lavičce Erik 'ztr' Gustavsson, jak jsme naznačovali výše, s GAMERZ se rozloučil s1ck, čímž se český hráč Hubert 'CaNNiE' Ludwig stává nejdéle působícím hráčem červených. Za ty hraje od šesté epizody a patří k základním stavebním kamenům, jde o hlavního snipera schopného hrát agresivně a hlavně vyrovnaně. Od dalšího dne budeme ve vile ve Skövde vídat novou tvář – Adama 'ec1s' Ecclese.


{#Slovinsko} bomez
{#Rakousko} fuN
{#Belgie} dFx
{#Polsko} kamil
{#Švédsko} hns
{#Litva} Carcass

{#Česká Republika} CaNNiE
{#Švédsko} ztr
{#Slovinsko} MaTaFe
{#Itálie} biohazard
{#Švédsko} AlekS
{#Velká británie} ec1s

Štítky: Cannie
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.