Přejít k hlavnímu obsahu

Mise CPH Games se Teamu Gravity nezdařila

30. 3. 2018 | 23:44 Counter-Strike 2
Jméno Teamu Gravity jsme dosud neviděli figurovat na žádné domácí akci, nyní však Kaparzova parta vyrazila do hlavního města Dánska na akci Copenhagen Games 2018, aby se porvala v těžké (nejen) evropské konkurenci o jedno ze čtyř postupových míst do hlavního turnaje.UPDATE #5: Offline premiéra se českému zástupci hrubě nezdařila. Herní nepohodu si Team Gravity přenesl i do B turnaje a končí hned v prvním kole pavouka na celkovém 33. až 64. místě.
Výchozí obrázek

Jméno Teamu Gravity jsme dosud neviděli figurovat na žádné domácí akci, nyní však Kaparzova parta vyrazila do hlavního města Dánska na akci Copenhagen Games 2018, aby se porvala v těžké (nejen) evropské konkurenci o jedno ze čtyř postupových míst do hlavního turnaje.

UPDATE #5: Offline premiéra se českému zástupci hrubě nezdařila. Herní nepohodu si Team Gravity přenesl i do B turnaje a končí hned v prvním kole pavouka na celkovém 33. až 64. místě.

UPDATE #4: B turnaj odstartoval po technických potížích a třech pokusech o vygenerování pavouka se zpožděním oproti původnímu harmonogramu. Na Team Gravity čekají první kola, které se odehrají formátem best-of-one, na třímapové bitvy se přesunou až závěrečné boje. Prize pool sice není 100 tisíc dolarů, jako v hlavním turnaji, ale 20000 dánských korun, ze kterých si rovnou polovinu (34 tisíc Kč) ukrojí vítěz, také stojí za řeč. Vítěze bychom měli znát v sobotu večer.

Počínání Gravity v play-off B turnaje:

  • Pátek 22:30 - TOP64 vs. {#Norsko} Kingpins - 11:16
CPH Games 2018 - B turnaj: skupina 16
 
{#Švédsko} Dead Pixels13   
 M2 | 19:30  {#Švédsko} Dead Pixels16  Vítěz WB - #1
{#Česká Republika} Team Gravity16    {#Česká Republika} Team Gravity
     M3 | 21:00   Vítěz LB - #2
{#Česká Republika} Team Gravity16    {#Švédsko} Dead Pixels
 M1 | 18:00  {#Dánsko} Stanislaw4
{#Dánsko} Stanislaw8   

 

UPDATE #3: Do hlavního turnaje postupují týmy Sprout, Valiance, Imperial a Windigo.

UPDATE #2: Cesta našeho jediného zástupce v turnaji bohužel skončila. K níže zmíněným souperům se Gravity neprostříleli, protože jim již v TOP64 vystavil stopku norský tým Nordavind. Celý pátek se následně čeká na dohrání kvalifikace, všechny neúspěšné týmy budou následně znovu nalosovány do GSL skupin a stejným systém proběhne ještě i B turnaj.

UPDATE #1: Prohra proti LPSP bohužel stála našeho zástupce pohodlnější postup skrze play-off. Team Gravity v zápase vedl 15:8 a dokonce mu jednou k výhře chybělo 0.6s na defuse bomby, ale ani to nestačilo a přišla prohra v prodloužení. Postup se podařil, ale až ze druhého místa, což znamená horšího pavouka. V prvním kole čeká na Gravity norský Nordavind, následovat však s největší pravděpodobností bude duel s Valiance a následně MK nebo Epsilon v TOP16.

Počínání Gravity v play-off:

  • 17:30 - TOP64 vs. {#Norsko} Nordavind - 8:16 (Inferno), 8:16 (Train) - více

Team Gravity je jedním ze 114 týmů BYOC kvalifikace, na nejzajímavější účastníky jsme se podívali v krátkém preview. Čeká jej dlouhá a strastiplná cesta, která začíná skupinovou fází se třemi domácími týmy, kde v případě best-of-one zápasů mohou nastat všelijaká překvapení. Pokud se Gravity podaří postoupit mezi nejlepších 64 týmů, tak se kvalifiakce přehoupne do Single Elimination pavouka s best-of-three zápasy. Pokud budou chtít kluci postoupit, tak tyto duely bude ve vyřazovací části nutné zvládnout čtyři. Má Team Gravity na to, aby byl v Dánsku úspěšný?

Harmonogram kvalifikace:

  • Čtvrtek 29. března (skupiny)
    10:00 - úvodní zápasy (M1, M2)
    11:30 - zápasy vítězů a poražených (M3, M4)
    13:00 - zápas o druhé postupové místo (M5)

  • Čtvrtek 29. března (play-off)
    15:00 - TOP64
    18:00 - TOP32
    22:00 - TOP16

  • Pátek 30. března
    10:00 - čtvrtfinále o postup

V případě neúspěšného počínání v kvalifikaci bude pro nepostupující týmy připraven B turnaj, kde jsou v průběhu soboty a neděle připraveny věcné ceny a odměny v dánských korunách.

LPSPTeam Gravity
{#Dánsko} percy
{#Dánsko} holzt
{#Dánsko} smF
{#Dánsko} Netrick
{#Dánsko} HECTOz
{#Česká Republika} KAPARZO
{#Česká Republika} AJTT
{#Slovenská Republika} fazen
{#Česká Republika} Wantyyyy
{#Česká Republika} blogg1s
SuprlativeAPOC
{#Dánsko} Ploeger
{#Dánsko} haxz0r
{#Dánsko} Jarko
{#Dánsko} Cruz
{#Dánsko} Dewo
{#Dánsko} f1skeren
{#Dánsko} Berg
{#Dánsko} Sunlollyice
{#Dánsko} TheisN
{#Dánsko} Hoy

 

CPH Games 2018 - kvalifikace: skupina 25
 
{#Dánsko} LPSP16{#Dánsko} LPSP19   
 Zápas: M1    Zápas: M3   {#Česká Republika} Team Gravity16  Vítěz WB - #1
{#Dánsko} Suprlative 1 {#Česká Republika} Team Gravity16    {#Dánsko} LPSP
         Zápas: M5    Vítěz LB - #2
{#Česká Republika} Team Gravity16{#Dánsko} Suprlative16    {#Česká Republika} Team Gravity
 Zápas: M2    Zápas: M4   {#Dánsko} Suprlative12
{#Dánsko} APOC8{#Dánsko} APOC12   

 

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.