Přejít k hlavnímu obsahu

Hitpoint LEGENDs: Kdo zastaví eSubu?

29. 3. 2018 | 14:25 League of Legends
Česko-slovenská liga v systému ERL se blíží ke konci další etapy. Již tuto neděli se čtyři nejlepší týmy domácí scény poperou o jediné místo na European Masters, kde budou reprezentovat Česko a Slovensko proti evropské konkurenci.
Výchozí obrázek

Česko-slovenská liga v systému ERL se blíží ke konci další etapy. Již tuto neděli se čtyři nejlepší týmy domácí scény poperou o jediné místo na European Masters, kde budou reprezentovat Česko a Slovensko proti evropské konkurenci.

Během posledních pěti týdnů se rozhodlo o tom, že do Svitav se pojedou podívat týmy eSuba, eXtatus, Dark Tigers a Majestic Lions. Jako na jedné z mála akcí na domácí scéně nás čeká BO5 semifinále i finále, takže nás čeká více zápasů a více zábavy. V semifinále proti sobě nastoupí eSuba s Majestic Lions a eXtatus s Dark Tigers.

eSuba {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Majestic Lions
 Cekutka {#Česká Republika}
 Jejky {#Česká Republika}
 Humanoid {#Česká Republika}
 Nardeus {#Česká Republika}
 Denyk {#Česká Republika}

{#Česká Republika} Dreedy 
{#Česká Republika} Kocourek 
{#Česká Republika} Proker 
{#Česká Republika} Cheezy 
{#Česká Republika} Sufon 
 1. 4. - 10:00 

 

Od prvního zápasu se čeká jasná dominance eSuby. Majestic Lions se na LEGENDs dostali jen tak tak a porazili pouze týmy, které se na tuto akci nedostaly, tedy Inside Games a iNvolute. Na druhé straně je navíc eSuba, která si drží pozici domácí jedničky už opravdu dlouho a k tomu si nedávno prošla profesionalizací.

Nesměli bychom se zapomenout také zmínit o jejich zahraničních úspěších, protože v aktuální sestavě se jim podařilo vyhrát DreamHack v Lipsku a nedávný V4 Future Sports Festival. Zápas vypadá jednoznačně a cokoliv jiného, než výsledek 3:0, by bylo nejen pro nás jistě překvapením. Na druhou stranu, Majestic Lions nemají co ztratit a mohou hrát naprosto bez stresu. 

eXtatus {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Dark Tigers
 Mortsche {#Česká Republika}
 Sawyor {#Česká Republika}
 Eren {#Česká Republika}
 Hiro Hai {#Česká Republika}
 Rufus {#Česká Republika}

{#Slovenská Republika} Wondro 
{#Česká Republika} DyBer 
{#Česká Republika} Skot 
{#Česká Republika} shy jan 
{#Česká Republika} Ovčák 
 1. 4. - 15:00 

 

Proměněný eXtatus se vrátil letos ve velkém stylu, když vyhrál hned čtyři zápasy v řadě. Jejich šňůru výher však přetrhla eSuba a do play-off tak jdou z druhého místa. Druhý semifinálový duel by mohl být o dost vyrovnanější, jelikož Dark Tigers podávali také velmi slušné výkony a v sestavě pilně trénují, což jim vyneslo dvě výhry na posledních dvou Nightcupech. 

Velkou úlohu bude mít toplaner DTG Wondro, jež je jediným hráčem slovenského původu na tomto turnaji. Oba týmy jsou relativně nové a budou se na svitavské stage chtít ukázat v nejlepším světle. V tomto duelu bychom favorizovali eXtatus, který v posledním střetu vyhrál 2:1 a nejvíce dominoval midař Eren. Zápas to bude ale těsný a můžeme očekávat, že se zápas rozhodne až v páté hře.

Harmonogram

  • 10:00 - eSuba vs. Majestic Lions
  • *15:00 - eXtatus vs. Dark Tigers
  • *20:00 - Grandfinále
*časy se mohou měnit podle delayů a délky sérií

Zdroj: hitpoint.cz
Štítky: Hitpoint, legends