Přejít k hlavnímu obsahu

Slováci v GameAgents končí, Zero do Sprout?

6. 4. 2018 | 19:36 Counter-Strike 2
Pozorní fanoušci si mohli všimnout, že tým GameAgents nastoupil ke čtvrtečnímu zápasu bez dua Zero, The eLiVe. Slovenská stopa se v této organizaci držela poslední dva měsíce, nyní se však zdá býti všemu konec a CS:GO sestava se vrátí k původnímu konceptu ryze maďarského týmu.
Výchozí obrázek

Pozorní fanoušci si mohli všimnout, že tým GameAgents nastoupil ke čtvrtečnímu zápasu bez dua Zero, The eLiVe. Slovenská stopa se v této organizaci držela poslední dva měsíce, nyní se však zdá býti všemu konec a CS:GO sestava se vrátí k původnímu konceptu ryze maďarského týmu.

Začátkem února posílil bývalý hráč HellRaisers Patrik 'Zero' Žúdel maďarský celek GameAgents, s jehož hráči již v minulosti působil a díky nim se mu i nyní vrátila chuť do kompetitivního hraní. O pár týdnů později se k němu pro své první zahraniční působení připojil Erik 'The eLiVe' Sith. Společně se tento tým kvalifikoval na V4 Future Festival, kde proti silnějším soupeřům neuspěl a nepostoupil tak ze skupiny. Nyní se tenhle experiment zdá být u konce a včerejší zápas v online turnaji ForceDrop.net Cup jen vše potvrdil, na což svým statusem zareagoval jeden z aktérů.

Maďarsko-slovenská éra GameAgents je po krátkých dvou měsících u konce

„Asi oficiálne alebo neoficiálne už nebudem hrať za team GameAgents. Veľmi ďakujem tomuto teamu, že mi dali takúto možnosť hrať na V4 a získať ďalšie skúsenosti, ktoré ma možno v budúcnosti posunú ďalej. Nemôžem zabudnúť na môjho slovenského spoluhráča Zera, bez ktorého by sa nič z tohoto nestalo. Dal mi úžasnú príležitosť za ktorú som nesmierne vďačný,“ vyjádřil se dnes odpoledne na své fanpage The eLiVe a kromě toho podhalil i další plány: „Ohľadom mňa a budúcnosti nemám ani poňatia, budem len tak hrávať a skúsim sa kvalifikovať do FPL.“

Situace s eLiVem se zdá býti vyjasněná, otázka tak zní, co bude se Zerem? Konec v GameAgents nebude v jeho případě nejspíše znamenat konec v Evropě, ba naopak další zajímavou etapu své hráčské kariéry. Dle našich informací totiž chystá 33. nejlepší tým světa Sprout změny v sestavě a v jejich aktuálním hledáčku by měl být právě i slovenský střelec. Podle jiných a nepotvrzených zvěstí mělo mít dokonce vedení Sprout velký zájem i o největší hvězdu domácí scény, Davida 'Frozen' Čerňanského z týmu Alza.eXtatus. Tento celek jsme naposledy viděli na Copenhagen Games, kde jako jeden z čtyř týmů postoupil do hlavního turnaje, ale cenné kovy domů nepřivezl.

Pokud ve Sprout opravdu chystají změny, kdo by měl tým opustit?

Jak tohle vše opravdu bude, to si budeme muset počkat na oficiální informace jedné ze zúčastnených stran, ať už přímo od hráče, jedné z organizací nebo jinde ze světa. Slovenským hráčům samozřejmě přejeme úspěchy v zahraničí a Sprout by mohlo být zajímavou destinací.

GameAgents aktuálně střílejí v tomhle složení:

{#Maďarsko} Gábor 'gabesson' Málovics
{#Maďarsko} Ádám 'koloRRR' Domoszlay
{#Maďarsko} Fodor 'fleav' Levente
{#Maďarsko} Viktor 'flash' Tamás Bea
{#Maďarsko} Kevin 'Barcode' Bana

Současná oficiální sestava Sprout:

{#Německo} Kevin 'kRYSTAL' Amend
{#Polsko} Paweł 'innocent' Mocek
{#Německo} Denis 'denis' Howell
{#Německo} Timo 'Spiidi' Richter
{#Dánsko} Niels Christian 'NaToSaphiX' Sillassen

Štítky: GameAgents
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.