Přejít k hlavnímu obsahu

LDLC přivádí do sestavy dva hvězdné hráče

18. 5. 2018 | 10:16 Counter-Strike 2
Francouzský tým LDLC doplňuje sestavu o hráče AmaNEka a devoduveka, kteří se tak po roce vrací ze Spojených států do Evropy. Ve francouzském týmu nahradí Maniaca a DEVILa.Týmu LDLC patří dlouhodobě pozice týmu č. 3 na francouzské scéně, v poslední době ale zažívá, stejně jako celá francouzská scéna, silný úpadek. Týmu navíc nepomohlo ani to, že nejzkušenější hráč v jeho řadách, Švýcar Maniac, oznámil minulý týden konec své kariéry.
Výchozí obrázek

Francouzský tým LDLC doplňuje sestavu o hráče AmaNEka a devoduveka, kteří se tak po roce vrací ze Spojených států do Evropy. Ve francouzském týmu nahradí Maniaca a DEVILa.

Týmu LDLC patří dlouhodobě pozice týmu č. 3 na francouzské scéně, v poslední době ale zažívá, stejně jako celá francouzská scéna, silný úpadek. Týmu navíc nepomohlo ani to, že nejzkušenější hráč v jeho řadách, Švýcar Maniac, oznámil minulý týden konec své kariéry.

Francouzské duo známé z Misfits se vrací zpět do Francie (foto: HLTV.org)

Teď ale může tento tým chytit druhý dech, protože do týmu nyní přichází duo François "AmaNEk" Delaunay a David "devoduvek" Dobrosavljevic. I když se na první pohled může jednat o neznámé hráče, tato dvojice ukázala svoji sílu v loňském roce, ve kterém se v barvách amerického týmu Misfits dokázala například dostat na ELEAGUE Major nebo se umístit v semifinále ESL Pro League Season 6. Jedná se tedy o zkušenou dvojici, která navíc během působení ve Státech ukázala, že se může měřit se špičkou světového CS.

Z týmu naopak odchází zkušení hráči Mathieus "Maniac" Quiquerez a Timothée "DEVIL" Démolon. Zatímco Maniac, jak už bylo řečeno, se rozhodl ukončit svou kariéru profesionálního hráče, důvod odchodu DEVILa je neznámý. Jedním z důvodů může být jeho údajná toxicita, spekuluje se také o tom, že by mohl být součástí nadcházejícího francouzského shuffle.

Tým LDLC se pokusí dostat zpět mezi širší špičku v této sestavě:

{#Belgie} Antoine "to1nou" Pirard
{#Velká británie} Alex "ALEX" McMeekin
{#Francie} Logan "LOGAN" Corti
{#Francie} Francois "AmaNEk" Delaunay
{#Francie} David "devoduvek" Dobrosavljevic

{#Francie} Steeve "Osztrik3r" Flavigni - coach

Štítky: Team LDLC
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.