Přejít k hlavnímu obsahu

PPL Racewars dohrány

13. 2. 2007 | 16:48 PPL Racewars dohrány
Čas uplynul jako voda a máme dohráno racewars o, kterém vás informoval nedávno Loki. Byly to dlouhé, nervy drásající boje, ze kterých však mohl vyjít vítězně pouze jeden team.Sestavy vypadaly takto: Human Aliance We.Ige.Sky SK.Insomnia NoA)ShowBu fnatic.Xyligan
Výchozí obrázek
PPL

Čas uplynul jako voda a máme dohráno racewars o, kterém vás informoval nedávno Loki. Byly to dlouhé, nervy drásající boje, ze kterých však mohl vyjít vítězně pouze jeden team.

Sestavy vypadaly takto:

 Human Aliance
We.Ige.Sky
 SK.Insomnia
 NoA)ShowBu
 fnatic.Xyligan

 Orcish Horde
 We.Ige.Lyn
 wNv.xiaot
 mouz.hacker.Fly100%
 BeT.Zacard

 Undead Scourge
 wNv.Fov
 MYM]Lucifer
 BeT.SweeT
 We.Ige.TeD

 Nightelves Sentinels
 We.Ige.ReminD
 Svedsko mouz.SaSe
 We.Ige.Soju
 wNv.Check

Přes tipy, že to vyhrají orcové nebo, že humani ukážou jak jsou IMBA, se stala dosti nepředvídatelná věc. Vítězem jsou, byť oslabeni, Elfové. Myslím, že Racewars ukázalo přesně, v čem je problém této hry. Jak si jistě na výsledcích všimnete.

Human Human

vs Orc: 2
vs Undead: 2
vs Nightelf: 3

TOTAL: 7

ORC Orc

vs Human: 4
vs Undead: 4
vs Nightelf: 0

TOTAL: 8

Undead Undead

vs Human: 4
vs Orc: 1
vs Nightelf: 2

TOTAL: 7

Nightelf Nightelf

vs Human: 3
vs Orc: 5
vs Undead: 4

TOTAL: 12

Elfové dali orcy 5:0, což je dosti komická situace vzhledem k tomu, že podobný výsledek se očekával spíše v orc vs hu mu.

Undeadi naproti tomu dali vs orc pouze bod. Žádné výraznější výsledky zde nenajdeme. Co říci na závěr? Imba je, byla a bude, ale poslední dobou spíš skill je to o co tu kráčí. Gratulujeme vítězům, čest a sláva poraženým.

Stahovat můžete také replaypack , který sestavil IP.Noxhunter, čímž mu velice děkuji. Můžete tahat také přes naší Replay Bázy .

Pro pořádek si stáhněte mapy a dejte je do složky, kterou požadují replaye při spuštění (toto je chyba hráčů, kteří hry hráli né moje).

Zdroj: http://www.sk-gaming.com