Přejít k hlavnímu obsahu

MSI Gathering s 3v3 turnajem se odehraje v Brně

24. 5. 2018 | 22:17 League of Legends
Výchozí obrázek

O víkendu se v brněnském Tribunal – esports baru odehraje akce s názvem MSI Fans Gathering, který bude doplněn 3v3 turnajem v League of Legends. Na hráče čekají nejnovější kousky z dílny MSI, na kterých se bude po celou dobu turnaje hrát. Tento turnaj bude komentován přímo z místa akce, a to těmi nejpovolanějšími! Budou to Pavel "Mozilla" Klaban a Michal "Bronko" Šembera. O administraci turnaje se postará organizace Learn 2 play.

Pokud máte zájem se připojit, zbývá pár volných míst. Stačí zaslat registrační mail na: registrace (zavináč) l2pgaming (tečka) net ve formátu, který najdete ve facebookové události.

Nejen pro hráče, ale i pro diváky jsou připraveny soutěže a doprovodný program, takže pokud máte volný víkend, určitě se stavte podívat!

Štítky: MSI, Tribunal
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.