Přejít k hlavnímu obsahu

Pyctophobia se rozkládá na dvě části

17. 8. 2018 | 22:54 Counter-Strike 2
CS:GO tým Pyctophobia zažívá úspěšnou sezónu a skrze stabilní soupisku by se mohlo zdát, že vše šlape jako hodinky. Opak je však pravdou a sestava se nyní rozkládá na dvě části.
Výchozí obrázek

CS:GO tým Pyctophobia zažívá úspěšnou sezónu a skrze stabilní soupisku by se mohlo zdát, že vše šlape jako hodinky. Opak je však pravdou a sestava se nyní rozkládá na dvě části.

Pětice Alexe 'wap0' Kľučka nedisponuje žádnou proslulou hvězdou, ale samotní hráči se znají delší dobu a trio s kapitánem, Jurajem 'kutnass' Kútným a Filipem 'K1-FiDa' Dvořákem spolu dokonce loni na poslední možnou chvíli postoupilo na MČR, kde ale bohužel nepostoupilo ze skupiny. V letošním roce se po složení tento tým stal první sekci organizace Pyctophobia a hned přišly první úspěchy. Vedle online výhry Gamerly byl největším triumfem ten z jarních Y-Games.

Triumf na Y-Games 2018 byl pro tuto sestavu suverénně největším úspěchem  (Zdroj: Pyctophobia)

Jméno Pyctophobia až donedávna svítilo po celou dobu sezóny na čele MČR klasifikace a jejich pozice se zdá být neotřesitelná do takové míry, že wap0vu sestavu na letošním finále zřejmě uvidíme. Nyní však není vůbec jasné, v jakém to bude složení. I přes týmové neshody v posledních týdnech tým alespoň oficiálně vydržel pohromadě, dokonce ovládl i celé play-off ligy ESEA Open. To je ale bohužel všechno, na co se aktuální lídr MČR v totožném složení zmůže.

Rozpadl byl na spadnutí, a po přejmenování slotu v MČR klasifikaci a následném vyhození tři hráčů bylo vše jasné. Kapitán wap0 se spolu s kutnassem z týmu odpojují, také organizace se rozhodla vyslovit důvěru zbytku sestavy, trio K1-FiDa, Marek 'f1ndus' Kocúr a Adam 'neofrag' Zouhar nadále uvidíme nosit tenhle klantag. Pětice se tak rozkládá na dvě části, které zřejmě budou pokračovat v působení, a tak oba noví rivalové již náruživě vyhledávají adekvátní náhrady.

Nekompletní sestava Pyctophobie:

{#Česká Republika} Filip 'K1-FiDa' Dvořák
{#Slovenská Republika} Marek 'f1ndus' Kocúr
{#Česká Republika} Adam 'neofrag' Zouhar

Štítky: Pyctophobia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.