Přejít k hlavnímu obsahu

CaNNiE jde zkusit štěstí do španělského KPI

27. 8. 2018 | 14:01 Counter-Strike 2
Že bychom se konečně dočkali druhého českého reprezentanta v Evropě? Svého následovníka oskar dlouho nemá, nyní tu však máme šanci v podobě dalšího talentovaného snipera.
Výchozí obrázek

Že bychom se konečně dočkali druhého českého reprezentanta v Evropě? Svého následovníka oskar dlouho nemá, nyní tu však máme šanci v podobě dalšího talentovaného snipera.

O Hubertu 'CaNNiE' Ludwigovi už jste zřejmě slyšeli. Jedna z nejzářivějších komet loňské sezóny se letos drží spíše v ústraní, snaží se individuálně pracovat na svých dovednostech a po neúspěchu v podobě nepodepsání smlouvy ve Fnatic Academy i na lepší komunikaci. Ačkoliv se u něj spekulovalo, kam by mohl pro vrcholy letošní sezóny na domácí scéně zamířit, sám hráč zkusí znovu štěstí v zahraničí, kde bude chtít zúročit právě hráčský i lidský posun na vyšší úroveň.

Českého střelce si jako hosta vyzkouší KPI Gaming sídlící ve Španělsku, jehož hráči hrají na plný úvazek a v jehož řadách najdeme i slovenské bratrské duo, které na Pyrenejském poloostrově žije odmalička (více o jejich příběhu). Vedle kapitána Petra 'shhhack' Beleje a mladšího bratra Michala 'EMENK' Beleje působí v sestavě jediný Španěl, Victor 'xikii' García. V aktuální sestavě najdeme vedle CaNNiEho, který dostal šanci jako náhrada za Luíse 'ZELIN' Lousadu z Portugalska, i Venezuelana žijícího v Evropě, Carlose 'sc4rx' Sáncheze. Ten byl před měsícem z týmu vyhozen, avšak když se nepodařilo najít adekvátní španělskou náhradu, i on zůstává jako stand-in.

Tento tým ještě se ZELINem ovládl červencové finále třetí sezóny Masters España

V tomhle složení vstoupí KPI Gaming tento týden do první části soutěže ESL Pro European Championship, kam jako zástupce svého regionu původem španělský tým před měsícem postoupil. Vedle KPI se turnaje zúčastní i zástupci Polska, Německa, Francie, Velké Británie, Beneluxu, Turecka a jihovýchodní Evropy. Ze dvanácti týmů se skrze dvoufázovou skupinovou část probojuje na LAN finále, kde již AGO Esports obdrželi pozvánku, pouze nejlepší trojka. O jednotlivých zápasech a průběhu online části vás budeme informovat v samostatné coverage.

Ve skupině A má KPI za soupeře tuto pětici: Team Kinguin, EURONICS Gaming, No Quarter Cartel, against All authority a Team Endpoint. CaNNiEho tak hned na úvod možné zkušební doby čeká pět těžkých bo1 zápasů. Odměna ale může být sladká, na LAN finále se bude hrát o 70 000 Euro.

Sestava KPI Gaming pro ESL Pro European Championship:

{#Slovenská Republika} Peter 'shhhack' Belej
{#Slovenská Republika} Michal 'EMENK' Belej
{#Španělsko} Victor 'xikii' García
{#Venezuela} Carlos 'sc4rx' Sánchez
{#Česká Republika} Hubert 'CaNNiE' Ludwig

Štítky: Cannie
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.