Přejít k hlavnímu obsahu

Zlaté bedny do Overwatche za troje sušenky? Blizzard říká ano!

28. 9. 2018 | 06:00 Overwatch
Věříme, že máte rádi Pop-Tarts, tak proč rovnou nekoupit 3 balení, když za ně dostanete zlatý loot box do hry OverWatch, že?
Výchozí obrázek

Když americké společnosti Target, Kellogg´s a Blizzard oznámily spolupráci, nikdo nevěděl, o co půjde, ale když se pak v obchodech Target začaly od 1. září objevovat Pop-Tarts s Tracer z OverWatche, tak bylo jasno. A jak Overwatch loot vlastně získat? Akce je bohužel omezená pouze na trh v USA, nicméně jak na to, vám pro jistotu prozradíme taky. Celý proces je paradoxně celkem složitý, není zde třeba rozdělený kód na tři části, ale musíte vyfotit 3 krabice sušenek, přihlásit se na stránce „Kellogg´s Family Rewards“ a nahrát do 30 dní již zmíněnou fotku. Poté dostanete kód, za který ve hře dostanete svoji cenu.

Pop Tarts

A protože gameři se zálibou ve sladkém projevili zájem i o něco jiného, než jen o tyto sušenky, tak se spolupráce rozšířila na více produktů. Mezi ceny tak už patří i plakáty hrdinů ze hry. Takže pokud máte shodou okolností namířeno do Ameriky, tak nepropásněte svou šanci, můžete nakupovat do konce tohoto roku, protože poté akce končí. Ale pozor, nenakupte 30 boxů a pak se nedivte, že každý hráč může jakýkoli kód z této akce na svém účtě použít pouze jednou.