Přejít k hlavnímu obsahu

Americké týmy z Major League se utkají ve Fortnite

30. 9. 2018 | 12:40 Fortnite
Jste fanoušci MLB a baseballu vůbec ? Tak to jste mohli narazit na celou řadu oslav inspirovaných hrou Fortnite Battle Royale od vývojářského studia Epic Games. Oslavy jsou sice fajn, ovšem taková bitva hráčů baseballu ve Fortnite? Tak to už je jiná.
Výchozí obrázek

UMG Gaming je herní portál, kde můžete hrát turnaje o zajímavé ceny v počítačových hrách. Na tomto portálu si můžete vybrat hry od strategických stříleček až po simulátory různých sportů, např. fotbalovou FIFU, basketbalovou NBA nebo třeba rugbyovou NFL. A právě tento herní portál UMG spojil své síly a myšlenky s baseballovou asociací MLB a uspořádal vůbec první turnaj pro současné i odstupující hráče této ligy.
 

Fortinte and Baseball

"Většina fanoušků sledovala, jak hráči Major League soutěží navzájem na reálném hracím poli, nyní však nadešla příležitost podívat se, jaké schopnosti mají baseballisté v oblasti videoher," uvedl ředitel MLBPA Evan Kaplan. Tato výzva by měla být oficiálně zahájena již příští týden 1. října. Všechny turnaje budou nastaveny tak, aby mohly být vysílány na Twitchi, konkrétně na kanálu herního portálu UMG. Tohle všechno pak povede dokonce k živému šampionátu, který se bude s největší pravděpodobností konat v prosinci v americkém Las Vegas.

Šestnáct týmů hráčů MLB se zúčastní šampionátu, aby získalo neurčené množství peněz a především právo chvástat se titulem. To by také mohlo vydláždit cestu pro podobné soutěže mezi profesionálními a slavnými sportovci, kteří hrají různé sporty. Kdo by například nechtěl vidět vynikajícího sportovce Gordona Haywarda přebírat cenu za nejlepšího hráče Fortnite v tomto turnaji? A co vy? Který Major League tým má podle vás velké šance na výhru?