Přejít k hlavnímu obsahu

CZ SK Pro League poznala své zářijové šampiony

3. 10. 2018 | 05:18 Counter-Strike 2
Největší česko-slovenská PUG liga má za sebou osmý měsíc konání a my jsme opět poznali nové šampiony, kteří si odnesli věcné ceny našich partnerů.
FPL CZSK
FPL CZSK

Další měsíc CZ SK Pro League na platformě FACEIT opět přilákalo stovky až tisíce hráčů, kteří mohli bojovat o ceny napříč dovednostními divizemi. O nejlepší odměny se samozřejmě hrálo v Division 1, kde si postup do evropské FPL kvalifikace odnesl Martin 'INCC' Shinwari a Ondřej 'Crazyy' Švec. První jmenovaný je navíc oceněn herní myší Logitech G403 Prodigy, nadějný talent Crazyy si se spoluhráčem z Teamu Gravity Janem 'hones' Urválkem odnáší o řadu nižší Logitech G203 Prodigy.

Ceny od partnerského dua Logitech & Alza.cz si vysloužili také hráči v Division 2 a 3. Ve druhé lize v září kraloval Matej 'FluxX' Ondruš, který si spolu s postupem mezi elitu rovněž vysloužil myš Logitech G203 Prodigy. Útěchu v podobě Logitech Stereo Headset H150 si odnesli stříbrný a bronzový hráč, marcusovic a Nerwiq. V Division 3 se vítězem zářijového žebříčku a novým majitelem Logitech G102 Prodigy stal hráč s přezdívkou Rutk0, šikovné bezdráty Logitech Wireless Mouse M171 si odneslo i duo dyxdestroyer, Erik986.

FPL CZSK

To bychom měli uzavřený devátý měsíc letošního kalendářního roku. Vedle klasických cen jsme v druhé polovině září oznámili také velké kvartální finále, kde se 14. a 15. října utkají nejlepší hráči Division 1 a Division 2 o hlavní cenu – našlapaný počítač Alza GameBox GTX1060 (oznámení zde). Kompletní detaily konání budou oznámeny v průběhu tohoto týdne. Vedle velkého finále nyní náležitě pracujeme také na odstartování spolupráce s novým partnerem, který CZ SK Pro League přinese nové a ještě lepší ceny. To a mnohem více již v průběhu středečního dne! Již nyní ale můžete poctivě sbírat body a bojovat o nejvyšší pozice jednotlivých divizí, protože opravdu bude o co hrát.

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.