Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s DalleRem

13. 7. 2007 | 17:39 Rozhovor s DalleRem
Dnes jsem si pro vás na rozhovor přizval hráče nEph.DalleRa. Jaký má názor na českou scénu a kdo je jeho oblíbený hráč/team a co řekl o sých spoluhráčích ( humanic a Giacomo) se dozvíte, pokud budete číst dále.
Výchozí obrázek



Dnes jsem si pro vás na rozhovor přizval hráče Česko nEph.DalleRa. Jaký má názor na českou scénu a kdo je jeho oblíbený hráč/team a co řekl o sých spoluhráčích (Česko humanic a Česko Giacomo) se dozvíte, pokud budete číst dále.

Ahoj DalleRe, tak se nám na začátek trochu představ.
Ahoj, jsem Filip Kolářský, spíš známej jako nEph.DalleR, je mi 21, hraju, pracuju, studuju... :)

A kde studuješ?
V Hradci Králové, podnikání , nadstavbu s maturou...

DalleRKde si se prvně setkal s Warcraftem?
Popravdě moc nevím, je to strašná doba už, hrál jsem dost SC ale nebyl net, tak jsem čuchnul k W3, myslím, že mi to někdo vychvaloval, dali jsme pařbu po lance a nějak se mi to zalíbilo, začal jsem hrát z herny a už to šlo samo...je to asi 3 roky? nevím... :)

Kdy jsi se rozhodl, že se této hře budeš věnovat trochu profesionálněji?
Já se ani nerozhodl, prostě mě to chytlo a jsem celkem soutěživej a to samo o sobě už stačilo... :)

Hraješ i jiné hry kromě Warcraftu?
Teď jsem trošku upgratnul hw, tak tu a tam si dám fotbálek FIFU nebo nový pro evo a jinak si už rok hledám čas aspoň nainstalovat a zapařit Oblivion nebo Gothic3.

Za jakou rasu hraješ nejraději?
Celkem dlouho se snažím si hrát na Undeada, ale pořád a pořád se jen snažím.

Takže taková konkurence Giacomovi? :P
Jak se to vezme, ono se těžko konkuruje někomu, kdo u toho sedí takřka pořád a ještě za to bere peníze.... o ničem jiném než o tréninku to z 95% stejně není..

Myslíš, že má někdo u nás šanci zabrat místo Giacoma?
Až skončí tak jo :) Dej mi 10ku měsíčně a zkusim to... :D

Na ČMSP jsi na 6. místě. Jak vidíš svoje možnosti dostat se ještě výš?
Už 6.? Já myslím, že kdybych měl čas na meziherňáky a nedostával stupidní kontumace v lize jak teď, když jsem na dovče, že bych byl easy třetí.

Největší úspěch, které ho by jsi chtěl v životě/ve Warcraftu dosáhnout?
Já se držím při zemi, tak nějak jsem si zvykl, že se držím kolem 3.-5. místa a co je výš už beru jako úspěch :) Ono by bylo celkem dlouhé téma rozebírat českou scénu: lidi, zázemí, turnaje atd...Jediné, co mi přijde profi, jsou právě nEph, díky Česko Tomberovi (head manager). Každopádně to je jedno s druhým, chceš být nej, ale to chce hodně času, ale pak taky dobré turnaje, aby se to "vyplatilo" a mohl se tím teoreticky živit.. Takže já balancuju někde mezi for fun a hobby, jinak se to u nás hrát nedá, možná i kvůli té scéně .. (i zmiňované konkurence, kde pro víc lidí prostě není místo).

DalleRNejlepší replay, co jsi kdy viděl?
Teď fakt nevím, ale z poslední doby jsem se náramně bavil při hře na TS Německo hasuobs vs Švédsko knoff, bitva doslova do poslední budovy, kdo zná, ví...

Oblíbený team a hráč?
U nás - Česko nEph, ve světě. – EU SK. Hráč? Čína Sky a UD prakticky každý lepší Korejec. V Evropě to je celkem bída.

Sledoval jsi ESWC? Jaký máš na něj názor (na vítěze, na výkon Stelera)?
No Česko Steler, na jednu stranu úspěch, to že se dostal (gratz). Na druhou stranu měl LT free win, tak Gia byl sakra v nevýhodě, jinak na ESWC jsem mu fandil, ale bohužel splnil "jen" papírovou povinnost a vyhrál, co vyhrát měl, takže snad úspěch a celkově ESWC je smutné, když se marně koukám po UD...

A co říkáš na play-off? Vidíš zde nějaké překvapení (v účasti, ve výsledcích)?
Je to hodně o soupeřích, kdo ti sedne a tak, Elfy daly nudně opět Orky a víc mě to nezajímá...

Jaký máš názor na své spoluhráče u nEph?
Humanic - pár lidí ho asi nemusí, protože furt reje, ale mě to spíš baví číst si ty hlášky a celkem jsme se seznámili (aspoň z me strany) jak z nEph tak z repre a přijde mi celkem svéráznej člověk v pohodě.. nebo jak to říct :) A s Gia n/c.

Proč jsi u Giacoma napsal n/c?
Je to v poho člověk a vždy jsem ho rád viděl na lance, ale pak jsem něco posral celkem brutálně a už se neznáme, víc bych to nerozebíral... Je to škoda.

Dobře, nebudu tě trápit. Jsi spokojený u nEph?
Řekl bych že až moc, jsou dobří sponzoři a jako jediný cze klan se nejen snaží, ale i dlouho přežívá, různých slibotechen tu bylo a ještě bude...

Co by jsi vzkázal našim čtenářům?
Užívejte si léta a GL při trénování a rozšiřování té naší směšné scény...

Ok, díky za rozhovor.
Jj. já taky.