Přejít k hlavnímu obsahu

Další člen ieS - ElquA

17. 7. 2007 | 13:36 Další člen ieS - ElquA
Warcraft 3 sekce multiclanu ieS.international přidává pod svá křídla dalšího francouzkého hráče, tentokrát ElquAho. ElquA si totiž vytvořil kvalitní jméno na poslední ESWC, kde ve skupině skončil na druhém místě za mouz.SaSem a až ve druhé skupině těsně nepostoupil (skončí třetí). ElquA na tomto turnaji porazil takové hráče, jako jsou například PGC.Paladyn nebo 4K^Demuslim ačkoli prohra s mTw.PaToem jej stála postup. Navzdory této porážce jej ale ieS přijali a tak je sestava této sekce tvořena zkušeností a talenty.
Výchozí obrázek

Logo ieSWarcraft 3 sekce multiclanu EU ieS.international přidává pod svá křídla dalšího francouzkého hráče, tentokrát Francie ElquAho. ElquA si totiž vytvořil kvalitní jméno na poslední ESWC, kde ve skupině skončil na druhém místě za Švédsko mouz.SaSem a až ve druhé skupině těsně nepostoupil (skončí třetí). ElquA na tomto turnaji porazil takové hráče, jako jsou například Polsko PGC.Paladyn nebo Anglie 4K^Demuslim ačkoli prohra s Brazílie mTw.PaToem jej stála postup. Navzdory této porážce jej ale ieS přijali a tak je sestava této sekce tvořena zkušeností a talenty.

Vyjádření Svět ieS.Kaltlichta, hráče ieS: "Jsme šťastni z toho, že můžeme přivítat ElquAho v našem teamu. Společně s Francie hGem máme v teamu dva nejlepší Francouze. Doufáme, že bude velice důležitou součástí ieS v nadcházející NGL sezóně a doufáme, že s ním zažijeme stejnou zábavu jako s hG. Hodně štěstí v našem teamu, ElquA."

Sestava ieS.w3:

DánskoOrc ieS.Rholle (kapitán teamu)

ČeskoUndead ieS.Giacomo
ČeskoHuman ieS.Bonecracker
SlovenskoOrc ieS.w4x
FrancieUndead ieS.ElquA
FrancieNight Elves ieS.hG
FrancieNight Elves ieS.blasttt