Přejít k hlavnímu obsahu

ToT s novou posilou - Sir_J

20. 7. 2007 | 13:51 ToT s novou posilou - Sir_J
Boyan "Sir_J" Zlatanov našel nový domov. Po problémech v jeho bývalém clanu - PGC byl přijat mezi členy Templars of Twilight a to i přesto, že je známý hlavně ve dvojci se svým bývalým kolegou - Metodi 'InFeRnO' Hristovem. Ten se ovšem rozhodl odejít zpět ke svému bývalému clanu G2H Gaming. Jednadvacetiletý Orc Sir_J je tedy dalším hráčem ToT, jehož sestava je tvořena hlavně z Američanů a Australanů.
Výchozí obrázek

Bulharsko Boyan "Sir_J" Zlatanov našel nový domov. Po problémech v jeho bývalém clanu - Polsko PGC byl přijat mezi členy Německo Templars of Twilight a to i přesto, že je známý hlavně ve dvojci se svým bývalým kolegou - Bulharsko Metodi 'InFeRnO' Hristovem. Ten se ovšem rozhodl odejít zpět ke svému bývalému clanu Bulharsko G2H Gaming. Jednadvacetiletý Orc Sir_J je tedy dalším hráčem ToT, jehož sestava je tvořena hlavně z Američanů a Australanů.

Vyjádření Austrálie akbala, manažera ToT.wc3: "Když jsme zjistili, že Sir_J a InFeRn0 odcházejí z PGC, vložili jsme všechny ruce do práce na jejich získání. Když se ale InFeRn0 rozhodl, že naváže na spolupráci se svým bývalým clanem, byli jsme nuceni v našem clanu uvítat pouze Sir_Jeho. Již dlouho obdivuji Sir_Jeho a to již od jeho prvního seznámení s TFT u clanu G2H. To je ale již dávno a tak dnes mohu přivítat Sir_Jeho jako skvělého sólového hráče, teamového hráče, Orca a také skvělého teamového člena. Doufejme, že se mu u nás bude dařit."

Sestava Německo Templars of Twilight tedy vypadá takto:

USA Boo
Austrálie Bowt
USA C5ipo7i
Austrálie Mez
Austrálie mOOn-GLaDe
Bulharsko Sir_J
Svět Stan
Austrálie WoBBLy