Přejít k hlavnímu obsahu

Dylan Falco hledá navzdory neuvěřitelně úspěšnému roku nový tým

18. 11. 2018 | 14:43 League of Legends
Fnatic právě ukončil nejúspěšnější ročník evropské ligy v League of Legends. Vyhráli dvě divize EU LCS, zúčastnili se MSI turnaje a hráli v několika finále ve světě. Ale po posledním tweetu týmu se zdá, že jejich trenér Dylan Falco chce odejít.
Výchozí obrázek

Falco byl v týmu poslední rok a půl, tedy od jara 2017, což znamená, že se s týmem účastnil i turnaje Worlds 2017, kde byli vyřazeni ve čtvrtfinále play off. Smlouva Dylanovi končí 19. listopadu a již teď má možnost zahájit jednání s jinými týmy. To však nutně neznamená, že Dylan svůj tým opouští, protože současní evropští králové v LOL mu mohou znovu nabídnout smlouvu. A pak už je čistě na něm, zda nabídku přijme, nebo ne. 

Coach týmu Fnatic Dylan Falco.

Falcův životopis je rozhodně působivý a zajímavý. Je pravděpodobné, že Dylan hledá jen nějaké vyšší možnosti platu, protože velké procento týmů by mohlo v EU  LCS mít nové sponzory a partnery. Dále je tu možnost toho, že se něco děje v zákulisí Fnaticu a jeho trenér jednoduše nechce být nadále součástí týmu. Ať tak či onak, musí to být pro fanoušky tohoto vynikajícího týmu velké překvapení. A s legendárním špičkovým Paulem "sOAZ" Boyrem, který také zvažuje odchod, by to mohlo s Fnaticem v následujících měsících vypadat úplně jinak.