Přejít k hlavnímu obsahu

FACEIT CZ SK Pro League pokračuje i v listopadu

17. 11. 2018 | 21:32 Counter-Strike 2
CZ SK Pro League na platformě FACEIT pokračuje i po tradičně přesycené podzimní části sezóny domácího CS:GO. Stejně jako v měsíci říjnu jsou partnerem soutěže společnosti Patriot a Alza.cz, díky kterým si na závěr listopadových žebříčku odnese krásné ceny hned patnáctka hráčů.
FACEIT CZ SK Pro League
FACEIT CZ SK Pro League

Od únorového spuštění největší CZ/SK PUG ligy již utekla dlouhá doba, ale ani tento měsíc nepřijdou hráči o možnost si zahrát o postup do EU FPL či zabojovat o věcné ceny hned ve třech dovednostních divizích, které jsou celkově čtyři a předvést své umění může naprosto každý. Pro čtvrtý kvartál roku 2018 jsme spojili síly se společnostmi Patriot a Alza.cz, díky kterým bude o co hrát i v listopadu. Stejně jako minulý měsíc jsou připraveny herní periferie řady VIPER Gaming, které bezesporu stojí minimálně za vyzkoušení. Pokud tak chcete vyzkoušet štěstí, tak máte na čase! Listopadový žebříček bude klasicky uzavřen 1. prosince v 2:00.

Prohlédnout si a přihlásit se do můžete kliknutím na obrázky příslušných divizí:

CZ SK Pro League Division 1

CZ SK Pro League Division 2

CZ SK Pro League Division 3

CZ SK Pro League Division 4

FACEIT CZ SK Pro League

Rozdělení cen je v listopadu následující:

Division 1

Patriot VIPER V770

Division 2

Patriot VIPER V360

Division 3

Patriot VIPER V560

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.