Přejít k hlavnímu obsahu

Nový člen PGS - Tresh

5. 8. 2007 | 17:58 Nový člen PGS - Tresh
Talentovaný hráč Artem 'Tresh' Mosyakin v poslední měsících velice často měnil svoje clany a v každém zůstal jen na velice krátkou dobu. Dnes se rozhodl pro svoje další působiště - PGS.Pokerstrategy a vypadá to, že se zde udrží trochu dále, protože zde působí i jeho kamarád Eric.
Výchozí obrázek

PGSTalentovaný hráč UkrajinaNight Elves Artem 'Tresh' Mosyakin v poslední měsících velice často měnil svoje clany a v každém zůstal jen na velice krátkou dobu. Dnes se rozhodl pro svoje další působiště - Polsko PGS.Pokerstrategy a vypadá to, že se zde udrží trochu dále, protože zde působí i jeho kamarád Německo Eric.

Vyjádření Treshe: "Mým cílem je zde zůstat delší dobu, protože jsem šťasný, že jsem se připojil ke kvalitnímu a stabilnímu clanu. PGS, staří Prae, je team, jehož součástí jsem vždycky chtěl být, protože jsou to přátelští a milí kluci a také jsou dobří a aktivní. Zkusím hrát, jak nejlépe to půjde, protože tady mám šanci lidem ukázat, co ve mě opravdu je a také proto, že je zde můj kamarád Eric. Nakonec chci zde zůstat, protože chci být součástí toho clanu!"

Vyjádření manažera Svět Jaco 'Llotha' van Dijka: "Po přijmutí Treshe je další část naší reorganizace hotova. Osobně jsem rád, že jej máme v teamu, protože je velmi talentovaný, rozhodný a velmi tvrdě pracující hráč. Neustále se zlepšuje, aby mohl být na špici a nebyl tedy důvod, proč bychom ho nemohli přijmout. Koncem měsíce dokončíme naší reorganizaci a doufáme, že obnovíme naši starou slávu a sílu."

Momentální sestava PGS.Pokerstrategy:

Německo Eric
Korea MyOnlyStar
Polsko Paladyn
Korea Poi
USA ShrieK
Německo sicXs
Polsko sLh
Německo Thrurisaz
Ukrajina Tresh
Korea Storm
Korea Supplant (neaktivní)