Přejít k hlavnímu obsahu

Maďarská kvalifikace na WCG

6. 8. 2007 | 07:34 Maďarská kvalifikace na WCG
Včera kolem 21 hodiny byla ukončena maďarská kvalifikace na WCG a čeká nás jenom finále.Kvalifikace probíhala na třech turnajích, ze kterých dva byly offlinové (7. a 21. července) a jeden onlinový (5. srpna). Offliové akce se konaly v Budapešťských hernách PGCC Cyber Café a bylo k vidění spousta zajímavých zápasů. Finále je na programu 2. září a to opět v Budapešti.Z každé offline akce postoupil vždy vítěz a z online akce postoupili dva hráči. Těmito hráči jsou:
Výchozí obrázek

WCG 2007Včera kolem 21 hodiny byla ukončena maďarská kvalifikace na WCG a čeká nás jenom finále.

Kvalifikace probíhala na třech turnajích, ze kterých dva byly offlinové (7. a 21. července) a jeden onlinový (5. srpna). Offliové akce se konaly v Budapešťských hernách PGCC Cyber Café a bylo k vidění spousta zajímavých zápasů. Finále je na programu 2. září a to opět v Budapešti.

Z každé offline akce postoupil vždy vítěz a z online akce postoupili dva hráči. Těmito hráči jsou:

 

MadarskoRandom LeaD36[t2] (vítěz první offline kvalifikace)
MadarskoOrc evo.DNA (vítěz druhé offline kvalifikace)
MadarskoNight Elves c00l.Rabbit (postupující z online kvalifikace)
MadarskoUndead Owning-Machine (postupující z online kvalifikace)

LeaD36[t2]ův komentář: "Tak, abych byl upřímný, měl jsem snad nejlehčí kvalifikaci na národní finále, protože přišlo hodně málo lidí. Admini byli skvělí, ne jako poslední rok a už se těším na finále."

c00l.Rabbitův komentář: "V mém prvním zápase jsem hrál proti nejlepšímu soupeři a i přes to, že jsem si myslel, že prohraju, jsem překvapivě vyhrál. Pak jsem hrál proti dvoum Undeadům, takže to byly velmi dlouhé a těžké zápasy. Velice se těším na finále."