Přejít k hlavnímu obsahu

iP vítají BeckSe

8. 8. 2007 | 13:16 iP vítají BeckSe
Team incredible Panic přijal do své sekce dalšího hráče. Je jím Vladimir Skubko, více známý pod svým nickem BeckS. Tento hráč tedy bude ode dnešního dne reprezentovat tento clan v soutěžích, jako jsou napříkald NGL Two.
Výchozí obrázek

Logo iPTeam Bělorusko incredible Panic přijal do své sekce dalšího hráče. Je jím RuskoHuman Vladimir Skubko, více známý pod svým nickem BeckS. Tento hráč tedy bude ode dnešního dne reprezentovat tento clan v soutěžích, jako jsou napříkald NGL Two.

Osmnáctiletý hráč do dnešního dne hrál za clany jako Německo n!faculty nebo Rusko NWRS, který byl poražen v druhém kole kvalifikace na WC3L (12. sezóna). BeckS se sám zúčastnil ESWC Ruska 2007, WCG Ruska 2007 a GameXu 2007, kde uhrál solidní výsledky.

Vyjádření manažera Rusko Huntera: "Po oznámení odchodu Svět Bladeho jsme potřebovali aktivního Humana s velkým potencionálem, který by nám pomohl v nadcházejících soutěžích. Takového jsme našli ve Vladimiru “BeckS” Skubkovi. Jsem tedy rád, že jej v našem teamu můžu přivítat. Doufám, že nás čeká dlouhá a úspěšná spolupráce."

Vyjádření Rusko BeckSe: "Jsem rád, že jsem se připojil k iP. Budu se snažit hrát dobře a dělat dobré výsledky v soutěžích, kterých se momentálně účastníme. V budoucnu bych chtěl dovést iP-gaming do WC3L a NGL ONE."

Sestava incredible Panic:

Rusko Hunter (Manažer teamu)
RuskoNight Elves auLe
RuskoNight Elves FrizzeR
RuskoOrc Gold
RuskoUndead KPECT
RuskoUndead Swift
RuskoHuman BeckS