Přejít k hlavnímu obsahu

ToD diskvalifikován z e-Stars!

10. 8. 2007 | 08:36 ToD diskvalifikován z e-Stars!
Hvězda Warcraft 3 scény, Yoan "ToD" Merlo byl diskvalifikován z Warcraft 3 turnaje, který se bude pořádat na E-Stars. Detailů je málo, ale lidé okolo tisku dostali informaci, že byl ToD rozčarovaný z map systému a tento spor vedl až k tomu, že byl diskvalifikován. "Charakterizace sporu je nejjednodužší cesta ke skrytí problému." řekl Merlo. Hráč informoval Gotfrag, že byl do turnaje pozván již před nějakým časem. Během této doby se snažil organizátorům vysvětlit, že se nezúčastní. "Řekl jsem jim: Ne, děkuji. Přišli zpátky s otázkou, jestli mám nějaké návrhy na změny, které by mě lákaly k účasti." dodal Merlo.
Výchozí obrázek
ToDHvězda Warcraft 3 scény, Francie Yoan "ToD" Merlo byl diskvalifikován z Warcraft 3 turnaje, který se bude pořádat na E-Stars. Detailů je málo, ale lidé okolo tisku dostali informaci, že byl ToD rozčarovaný z map systému a tento spor vedl až k tomu, že byl diskvalifikován.

"Charakterizace sporu je nejjednodužší cesta ke skrytí problému." řekl Merlo. Hráč informoval Gotfrag, že byl do turnaje pozván již před nějakým časem. Během této doby se snažil organizátorům vysvětlit, že se nezúčastní. "Řekl jsem jim: Ne, děkuji. Přišli zpátky s otázkou, jestli mám nějaké návrhy na změny, které by mě lákaly k účasti." dodal Merlo.

Podle E-Stars byli dotazováni více po zajištění klimatizovaných kójí pro hráče než za změnění systému výběru map. Po Merlově připomínce byl vzat na úvahu předtím, než mělo být finálně garantováno, že ToD pojede do Koreje hrát.

"Když na dějišti nebyla přidaná klimatizace, navíc jsem před přípravou na první zápas zjistil, že vybírání map nebylo pozměněno." Merlo dále řekl, že rozvinul po internetu diskuzi mezi jeho kolegy a organizátory. Další rozčarování přišlo po nastalé situaci. "Nejsem tvrdohlavý nebo sám, co nesouhlasí. Byla hádka a spor o to, které mapy se použijí. Unavený jsem šel do kompromisu.".

Francouzská superstar oznámila, že dostala ultimátum bez možnosti poradit se se svým kamarádem Nizozemsko Manuelem "Grubbym" Schenkhuizenem. "Řekli mi, že mám jednu minutu na to, abych se rozhodl, jestli chci hrát nebo ne. Chtěl jsem zavolat Grubbymu, co si o té situaci myslí, ale nemohl jsem. Je to pro mě zklamání. Přišel jsem hrát."

Při nerozhodnutí hrát během 60 sekund byl Merlo diskvalifikován z E-Stars v Soulu 2007. Momentálně sedí v hrací části a přemýšli o svém dalším kroku. "Řekl jsem jim, že chci domů letět dříve, ale nedoufám, že mi vyhoví po tom všem, co se stalo."

Pan Paul, který je zapojený v organizaci turnaje si myslí, že je to škoda. "Je to smutná část turnaje." prohlásil, "Hráč si stežoval na pravidlo, které již bylo pozměněno podle návrhu několika hráčů a on si dále stěžoval. Navíc byly pravidla vytvořeny s pomoci všech hráčů před nějakým časem."