Přejít k hlavnímu obsahu

Rošády v Dánsku

25. 10. 2007 | 15:38 Counter Strike 1.6
Včera v neskorých hodinách prišli informácie o zmenách v dánskych tímoch CAP a SoA. V klane CAP nastal konflikt medzi Michael "Friis" Jørgensenom a jeho spoluhráčom Martin "trace" Heldtom. Vyvrcholením tohto rozporu bol odchod friisa a zároveň nahradenie novým hráčom z klanu SoA, Patrick "NervoN" Paaske, ktorý už mal skúsenosti s týmto tímom.
Výchozí obrázek

Včera v neskorých hodinách prišli informácie o zmenách v dánskych tímoch dk CAP a dk SoA. V klane CAP nastal konflikt medzi dk Michael "Friis" Jørgensenom a jeho spoluhráčom dk Martin "trace" Heldtom. Vyvrcholením tohto rozporu bol odchod friisa a zároveň nahradenie novým hráčom z klanu SoA, dk Patrick "NervoN" Paaske, ktorý už mal skúsenosti s týmto tímom.

Následne na tieto zmeny, ktoré sa udiali v CAP, sa konkurenčný klan Spirit of Amiga tiež pokúsil zaplátať dieru v zostave a to tým, že do tímu zobrali dk Michael " Friis" Jørgensena súčasné aj s dk Mike "spx" Lützhøft. Títo dvaja hráči nahradia Paaske-ho a dk Patrick "b1ng0" Sørensen, keď sa objavili špekulácie o jeho odchode z radov SoA.

Výsledky týchto zmien budeme môcť vidieť už tento Piatok na dánskej KODE5 kvalifikácií, kde nastúpi CAP proti swe EYEBALLERS a SoA proti ich dlhovekému rivalovi dk NoA.k

Výsledná zostava SoA:

dk Timm "ArcadioN" Henriksen
dk Jack "wazorN" Henriksen
dk Nicho "zitic" Petersson
dk Michael "FriiS" Jørgensen
dk Mike "spx" Lützhøft Zostava CAP:
dk Daniel "anizz" Aniff
dk Casper "cautioN" Skaaning
dk Casper "Lapez" Thunø
dk Martin "trace" Heldt
dk Patrick "NervoN" Paaske