Přejít k hlavnímu obsahu

wNv bez Warcraft 3 týmu

6. 11. 2008 | 11:04 wNv bez Warcraft 3 týmu
Dříve prosperující organizace wisdom Nerve victory se poslední dobou potýka s obrovskými problémy. Po ztrátě Counter-Strike týmu přicházejí i o velkou většinu Warcraft 3 týmu, který byl zároveň odhlášen z obou předních světových lig - WC3L a NGL One. Ze slov manažerky Ruxandry "VBadGirl" Caldwellové vyplývá, že byl tento krok očekávatelný a nedalo se s ním nic dělat.
Výchozí obrázek

Dříve prosperující organizace Čína wisdom Nerve victory se poslední dobou potýka s obrovskými problémy. Po ztrátě Counter-Strike týmu přicházejí i o velkou většinu Warcraft 3 týmu, který byl zároveň odhlášen z obou předních světových lig - WC3L a NGL One. Ze slov manažerky Rumunsko Ruxandry "VBadGirl" Caldwellové vyplývá, že byl tento krok očekávatelný a nedalo se s ním nic dělat.

Již dříve opustil wNv Čína TH000, který zamířil ke konkurenčním Německo mousesports. Do stejného kluby by se podle zákulisních informací mohl stěhovat i Čína Sai, o kterém jste mohli nedávno slyšet v souvislosti s neudělením víz na cestu na WCG. Jediným, kdo zůstává věrný barvám wNv, je kapitán týmu Čína xiaOt, který by je měl reprezentovat v offline turnajích a snad by se v budoucnu mohl stát základním kamenem nového týmu. Osud ostatních hráčů zatím není znám.

Bývalá sestava Warcraft 3 týmu wNv:
Čína xiaOt
Čína TH000
Čína Sai
Čína GGTry
Čína dx
Čína MacSed


Čína Li "xiaOt" Wei Sun