Přejít k hlavnímu obsahu

Satiini zpátky na scéně

4. 2. 2009 | 13:19 Satiini zpátky na scéně
Juha-Matti "Satiini" Bäckström, vítěz 45. ZOTAC Cupu a finského KODE5 v roce 2006, je jedním z vůbec nejkontroverznějších hráčů na Warcraft 3 scéně. Poté, co opustil fnatic, začal prudce stoupat. Připojil se k německým mTw, s kterými se kvalifikoval až na finále NGL ONE v roce 2008. Pak se ovšem stalo něco, co zřejmě nikdo nečekal. U Satiiniho se objevily psychické potíže související se strachem z létání, díky kterým se nemohl dostavit na finálový turnaj NGL ONE a záhy opustil mTw. Po nějaké době zkoušel své štěstí v PGS a nGize, kde ovšem neprorazil a právě kvůli své nemoci, která mu bránila účastnit se LAN turnajů, z těchto týmů odešel.Včera večer Satiini načal další kapitolu svého online hraní, když se připojil k bývalému týmu Betsson Voodoo Gaming, který vystupuje pod provizorním názvem Team Ninja Turtles a pokouší se najít kvalitní zázemí.Po veteránovi Bernardu "PaTo" Rodrigueovi je Satiini další posilou, po níž vypadá sestava TNT následovně: Juha-Matti "Satiini" Bäckström Bernardo "PaTo" Rodrigues Peter "DNA" Agardi Valentin "FiX" Krulikovsky Artem "Tresh" Mosyakin Fahad "Nithala" Aladwani Gonçalo "Phoenix" Silva
Výchozí obrázek

Finsko Juha-Matti "Satiini" Bäckström, vítěz 45. ZOTAC Cupu a finského KODE5 v roce 2006, je jedním z vůbec nejkontroverznějších hráčů na Warcraft 3 scéně.

Poté, co opustil fnatic, začal prudce stoupat. Připojil se k německým mTw, s kterými se kvalifikoval až na finále NGL ONE v roce 2008. Pak se ovšem stalo něco, co zřejmě nikdo nečekal. U Satiiniho se objevily psychické potíže související se strachem z létání, díky kterým se nemohl dostavit na finálový turnaj NGL ONE a záhy opustil mTw. Po nějaké době zkoušel své štěstí v Polsko PGS a Německo nGize, kde ovšem neprorazil a právě kvůli své nemoci, která mu bránila účastnit se LAN turnajů, z těchto týmů odešel.

Včera večer Satiini načal další kapitolu svého online hraní, když se připojil k bývalému týmu Polsko Betsson Voodoo Gaming, který vystupuje pod provizorním názvem Team Ninja Turtles a pokouší se najít kvalitní zázemí.

Po veteránovi Bernardu "PaTo" Rodrigueovi je Satiini další posilou, po níž vypadá sestava TNT následovně:
Finsko Nightelves Juha-Matti "Satiini" Bäckström
Brazílie Nightelves Bernardo "PaTo" Rodrigues
Maďarsko Orc Peter "DNA" Agardi
Ukrajina Undead Valentin "FiX" Krulikovsky
Ukrajina Nightelves Artem "Tresh" Mosyakin
WORLD Undead Fahad "Nithala" Aladwani
Portugalsko Orc Gonçalo "Phoenix" Silva