Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč Bob je bombardován vtípky o robotovi B.O.B.

25. 11. 2018 | 16:56 Overwatch
Jmenovat se jako hrdina ze hry v té samé hře je pro nemálo z nás sen. Pro Boba, je to však utrpění.
Ashe a B.O.B. na Route 66
Ashe a B.O.B. na Route 66

Hráč Overwatche Bob prožívá poslední dobou krušné časy – je to kvůli ostatním hráčům, kteří jej zavalují těmi pořád opakujícími se vtipy o robotovi B.O.B. Tyto vtipy vznikly ve chvíli, co byla přidána do hry nová hrdinka Ashe, a její syntetický číšník B.O.B.
 

Bob před pár dny na fórech Redditu zveřejnil příspěvek, ve kterém naříká nad svými zkušenostmi ze hry od chvíle, co byla Ashe, a její ultimátní schopnost, a zároveň její parťák B.O.B., přidáni na PTR server. Hráč, jehož skutečné jméno ani není Bob, takto pojmenoval svůj účet před dvěma lety, když začínal hrát Overwatch. Teď je jeho herní život noční můra. 

B.O.B., do something!

 

„Přeju si, abych měl snímek obrazovky, protože prakticky v každé hře, do které se přidám, je první věc, kterou mi ostatní řeknou: „B.O.B., do something!“. (Hláška Ashe, když jde B.O.B. do akce.) Hráč uvedl: „Ze začátku, ještě na PTR, to bylo vtipné, ale teď to musí skončit, prosím. Já dokonce ani nehraju Ashi. Vážně musím tohle přečkat, než vyjde další hrdina, nebo je tohle můj nový život?“.
 

Je nejasné, jestli Bob opravdu chce změnit svůj Battletag, neboť jak mu vedoucí inženýr Bill Warneke v konverzaci připomněl, že tato změna je možná. Změna Battletagu stojí na webových stránkách 10 dolarů, ale Warneke doporučil kontaktovat zákaznickou podporu a připojit příspěvek z Redditu. 
 

Bill Warneke také uvedl: „Musím přiznat, že se nad tímto příspěvkem směji. Ale opravdu, pokud kontaktujete zákaznickou podporu, a ukážete jim tento příspěvek, myslím, že Vám mohou změnit váš Battletag.“

Další uživatel Redditu poukázal na fakt, že každý Bobovi říká, že má něco dělat, ale nikdo se už neptá, jak se má. 
 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.