Přejít k hlavnímu obsahu

TLR mění sestavu

12. 9. 2009 | 11:29 TLR mění sestavu
Výchozí obrázek

TLR logo


Jeden z nejlepších teamů evropy The Last Resort mění po prázdninách sestavu kvůli nedostatku času a ztráty motivace jejich starého kamaráda a spolu
hráče.

Přes léto velice kvalitní sekce anglického multiclanu TLR.dods lehce trénovala oproti jejich hlavním rivalům, nicméně do další sezóny s tímto teamem už nenastoupí jejich heavy Matti "mattiii" Harvey. Kvůli ztrátě motivace a spíše znechucování než užívání si hraní se team rozhodl vyloučit mattiiiho z jejich řad.

Se špatnou zprávou přichází i dobrá zpráva. K Day of Defeat: Source a zárověn k TLR.dods se vrací finská hvězda, Antti "ruohiz" RuohomÃki, hráč finské reprezentace, nejlepšího teamu všech dob Insignia Cadre a také před rokem hráč TLR.eu, který má mattiiiho nahradit.

K této změně se vyjádřil kapitán teamu Joseph "bRn" King:

Máme tu malou změnu v naší sestavě. Rozhodli jsme se dostat zpět z odpočinkových prázdnin, ale jeden z našich hráčů toho nebyl schopný. Matthew "mattiii" Harvey ztratil motivaci pokračovat v hraní a také jeho zbraně, kterou hrál. Věděli jsme, že už delší dobu ztrácel motivaci, ale nic z toho bohužel nevyšlo. Po prodiskutování s teamem jsme našli vhodného hráče, který s každým z nás už předtím hrál dokonce pod tagem TLR. Tím není nikdo jiný než Antti "ruohiz" RuohomÃki. Přejeme mattiiimu hodně štěstí do toho, co se rozhodne teď podniknout.

Sestava TLR po změnách:

{#Velká británie} Joseph "bRN" King
country Matthew "turtz" Coppard
country Joseph "jo3y" Dant
country Alexander "RiN" Angear
country Luke "LUK3" Lee
country Antti "ruohiz" RuohomÃki