Přejít k hlavnímu obsahu

Cavaliers v rozkladu

21. 9. 2009 | 21:22 Cavaliers v rozkladu
grafika: cavaliers
Výchozí obrázek
tm-portal
grafika: cavaliers

Scéna se otřásá v základech, kamarádi, kteří spolu hráli několik let pospolu ať už TF2 nebo MoH:AA se nyní dělí. Cavaliers RED přichází o své dva nejdůležitější hřáče, naštěstí se nám parta kolem Khenyka dočista nevytrácí a zbývající čtveřice se bude snažit nějak obnovit a vrátit se zpět na výsluní.

T.N.T a Crackie tak opouštějí své dlouholeté spoluhráče a následují mousera, který po vítežství právě s RED na první české LANce v Málkově odešel do SnoopY, mouser už ale ve SnoopY nepůsobí, jako scouta ho nahradí T.N.T a druhou housli mu bude hrát právě Crackie.

Cavaliers se tak dostali do obšírné sitauce, kdy museli řešit doslova otázku bytí a nebytí.Navíc soldier Devil odcházi do neaktivity Khenyk a spol to balit nehodlají a i ve čtyřech hráčích se budou snažit nabrat opět hráče a začít od pýky. Tato situace je ale donutila opustit všechny ligy, do kterých se registrovali - ESL, clanbase MM OC FALL 2009 a wireplay, hrát tedy budou
pouze 6. sezonu ETF2L a druhou ESL CZ/SK sezonu.

Se změnou line-upu přichází další změna, svoje vojenské schopnosti provětrá Khenyk, jenž dosud zastával pozici medica. Sám mi v chatu zdělil, že toto pro něho bylo zásadní, a kdyby se v týmu neshodli na jeho novém postu, asi by dost možná cavsRED úplně skončili.

Vyjádření Josefa "Khenyka" Krále z webu cavaliers-clan.info

Nebudu tady psát jaký byly důvody odchodu těchto dvou hráčů, spíš napíšu důsledky, které to přineslo. RED squad nyní opouští všechny rozehrané ligy. Budeme se snažit poskládat nový tým s kterým by jsme mohli hrát pouze 6. sezónu ETF2L a 2. sezónu CZ/SK ESL ligy. Budeme hold zase začínad od píky, ale nám to nevadí, protože jsme Cavaliers a nás už nepožili daleko horší věci!

Zajímavé bude sledovat jak se cavs z této nepříjemné situace vymaní, podle vyjádření Khenyka se ale nemáme čeho bát a rozhodně je vidět, že chlapcům elán neschází. SnoopY "naboostovali" svůj lineup a některým pochybovačům teď může dojít, že s CZetaX DELTA budou hrát stále velmi vyrovnaně.

Sestava cavsRED.TF2

{#Česká Republika} Khenyk (soldier)
{#Česká Republika} Trex  (scout)
{#Česká Republika} Malker (scout)
{#Česká Republika} 4love (demoman)
{#Česká Republika} Devil (soldier/inactive)