Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžíme o volňásky do kina

26. 10. 2009 | 15:56 Všechny hry
Mimo rozjezdu turnajového systému (první jednodenní turnaje očekávejte tento víkend) pro vás od tohoto týdne začneme organizovat množství soutěží. Například na našem Facebooku ode dneška začínáme soutěžit o volňásky do kin Palace Cinemas.O co jde? Stačí zanechat libovolný vzkaz na zdi naší Facebook stránky. Zítra ve dvě hodiny odpoledne potom zcela náhodně vybereme jednoho fanouška, který pro sebe získá dvě vstupenky do Palace Cinemas. Abychom předešli všem možným pochybnostem, tak admini i redaktoři portálu jsou z této soutěže vyloučeni.
Výchozí obrázek

Mimo rozjezdu turnajového systému (první jednodenní turnaje očekávejte tento víkend) pro vás od tohoto týdne začneme organizovat množství soutěží. Například na našem Facebooku ode dneška začínáme soutěžit o volňásky do kin Palace Cinemas.

O co jde? Stačí zanechat libovolný vzkaz na zdi naší Facebook stránky. Zítra ve dvě hodiny odpoledne potom zcela náhodně vybereme jednoho fanouška, který pro sebe získá dvě vstupenky do Palace Cinemas. Abychom předešli všem možným pochybnostem, tak admini i redaktoři portálu jsou z této soutěže vyloučeni.

Vítěze opět vyhlásíme a kontaktujeme pomocí Facebooku.

Pokud ještě nejste fanoušky PLAYzone na síti Facebook, připojte se k nám ještě dnes.

Štítky: Facebook