Přejít k hlavnímu obsahu

NFS od Criterion Games již v příštím roce!

10. 11. 2009 | 22:45
Společnost Electronic Arts na své konferenci potvrdila další Need for Speed na příští rok, které vzniká ve vývojářském studiu Criterion Games, autoři Burnout Paradise.
Výchozí obrázek

Společnost Electronic Arts na své konferenci potvrdila další Need for Speed na příští rok, které vzniká ve vývojářském studiu Criterion Games, autoři Burnout Paradise. Frank Gibeau, prezident EA Games, se na začátku projevu omluvil všem fanouškům a prozradil, že se jim dříve nepodařilo zajistit dostatečné finanční prostředky na vývoj NFS série, což v naší řeči znamená výmluvu, proč byly jednotlivé díly tak odfláknuté (Undercover, ProStreet apod.).

EA nedávno vydali Need for Speed: Shift a bláznivé arkádové závody Nitro. V součastné době se připravují dva velké tituly této značky, a to masivně multiplayerové závody World Online a právě bezejmenné NFS od Criterion Games.

Pokud se ptáte, co můžeme od budoucího dílu čekat, tak by to měl být výlet zpět do historie série, což naznačuje venkovské prostředí apod. Nemyslím si však, že to bude simulátor, protože když se podíváte na Burnout Paradise, tak to jsou arkádové závody s velmi propracovaným modelem poškození, dočkáme se něčeho podobného i v NFS 2010? Já si to nemyslím, jelikož na takový damage mód v životě automobilky nepřistoupí, ledaže by změnili názvy a značky aut.