Přejít k hlavnímu obsahu

sonolumines do myRevenge

12. 11. 2009 | 11:16 sonolumines do myRevenge
Grafika: Logo týmu myRFinský team, který působil dlouhou dobu v multiclanu sonolumines se rozhodl přejít pod německý myRevenge.
Výchozí obrázek
myRevenge.jpg
Grafika: Logo týmu myR

Finský team, který působil dlouhou dobu v multiclanu sonolumines se rozhodl přejít pod německý myRevenge.

Po nedávno zformovaných teamech Casca a kG!, tu máme další změnu na evropské scéně. Tentokrát to ale není změna v sestavě, ale v organizaci. Dlouho věrní hráči finskému multiklanu sonolumines se rozhodli přejít do neměcké organizace myRevenge v naději, že jim nové a možná i lepší zázemí dá větší motivaci k lepším výsledkům.

K tomuto přechodu se vyjádřil clanleader Miika "miikaz" Kinnunen:

Poté, co se k nám přidal SwinGGi, když se Entropy rozpadly a zároveň s tím proběhly i jiné změny, se naše zápasy začaly zlepšovat. S tím rostla i naše motivace a náš teamplay se začal vyvíjet. Díky tomu jsem společně s Hostim začal přemýšlet o tom, jestli by měli být naše cíle vyšší. Po prodiskutování této věci s celým teamem jsme začali hledat novou organizaci. Měli jsme zajímavé možnosti a nakonec jsme se rozhodli pro myRevenge. Kontaktoval jsem jejich managera, Noira, který neměl nic proti nové sekci. Takže odteď jsou sonolumines známí jako myRevenge, finský DoD:S team.

Doufám a věřím, že tato změna bude motivovat hráče ještě více a usilovněji trénovat. První liga, kde nás můžete vidět je ESL OC. Na závěr bych chtěl poděkovat našim manažerům, konkrétně Noirovi a ayuovi.

Sestava teamu myRevenge vypadá následovně:

{#Finsko} Jani "Hosti" Rantanen
{#Finsko} Mika "MikSa" Rantanen
{#Finsko} Tuomo "sSteel" Kouvalainen
{#Finsko} Aleksi "Hauturi" Saranki
{#Finsko} Aki "MattoTaneli" Lampio

{#Finsko} Juho "Juspe" Lindblad
{#Finsko} Eki "SwinGGi" Laurila

{#Finsko} Miika "miikaz" Kinnunen (Leader)