Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers oficiálně s Counter-Strike 1.6 sekcí

9. 12. 2009 | 22:03 Counter Strike 1.6
Foto: PLAYzone.czPo úspěšné reprezentaci české scény na nedávném DreamHacku se tým kolem Tomáše Bojanovského oficiálně "upsal" organizaci NecroRaisers.
Výchozí obrázek

NR
Foto: PLAYzone.cz
Po úspěšné reprezentaci české scény na nedávném DreamHacku se tým kolem Tomáše Bojanovského oficiálně "upsal" organizaci NecroRaisers.

Po příchodu Petra Funka a Milana Musila se sestava tehdejších nEophyte stabilizovala a šla svými výkony nahoru. Několik měsíců po triumfu na národní WCG kvalifikaci, kde obsadili první příčku, jim byla nabídnuta několik dní před odjezdem do Švédska nabídka, který se neodmítá.

V barvách NecroRaisers, kde byli hráči na "hostování", odjeli reprezentovat tuzemskou komunitu na největší LAN akci - DreamHack, kde se za své výkony nemuseli stydět. O jejich nepostupu ze základních skupin hlavní části turnaje rozhodlo jedno smolné kolo. 


Úspěšná spolupráce s manažery dnes vyústila k podepsání smluv a tímto se tedy oficiálně hráči stěhují z nEophyte do NecroRaisers. Zda-li se povede Romanovi Bucháčkovi, manažerovi nEophyte, naplnit opět Counter-Strike 1.6 sekci novými hráči se nechme překvapit.

Nová sestava NecroRaisers CS 1.6:

{#Česká Republika} Martin "zigurat" Slanec
{#Česká Republika} Tomáš "zEro" Bojanovský
{#Česká Republika} Petr "petras" Funk
{#Česká Republika} Ondřej "arsas" Lhota
{#Česká Republika} Milan "pepik" Musil

Už tento pátek se hráči představí na maďarské Infinity Coliseum LAN. V autobusu NecroRaisers bude sedět i zástupce PLAYzone.cz, tudíž Vás budeme o průběhu celého turnaje informovat přímo z místa dění.