Přejít k hlavnímu obsahu

* PLAYzone.cz MUMBLE 1.2.0 server

30. 12. 2009 | 16:34 Všechny hry
Je to již nějaký ten pátek, co se na internetu objevila stabilní verze oblíbeného komunikačního open source prográmku Mumble, a protože jdeme s dobou, udělali jsme pro vás zbrusu nový PLAYzone.cz Mumble 1.2 public server! Je přístupný pro všechny, kteři používají nejnovější verzi tohoto komunikačního softwaru. A jak se k nám připojit? Jednoduše:adresa: mumble.playzone.cz (217.196.213.103)port: 64738heslo: není
Výchozí obrázek

Je to již nějaký ten pátek, co se na internetu objevila stabilní verze oblíbeného komunikačního open source prográmku Mumble, a protože jdeme s dobou, udělali jsme pro vás zbrusu nový PLAYzone.cz Mumble 1.2 public server! Je přístupný pro všechny, kteři používají nejnovější verzi tohoto komunikačního softwaru. A jak se k nám připojit? Jednoduše:

adresa: mumble.playzone.cz (217.196.213.103)
port: 64738
heslo: není

Mumble můžete stáhnout u nás na webu kliknutím: http://www.playzone.cz/download/34

** UPDATE **
Pokud máte od nás vytvořenou místnost s vámi zvoleným heslem, dostanete se do ní tak, že v programu Mumble zvolíte Server > Access Tokens a přidáte sem Token, který bude totožný s vámi zadaným heslem. Nyní se do vaší zaheslované místnosti připojíte bez problémů.

A co je to vlastně Mumble?
Mumble je open source program pro VoIP. Je určen především hráčům počítačových her a je podobný programům jako TeamSpeak nebo Ventrilo. Používá architekturu klient-server, takže uživatelé kteří spolu chtějí mluvit musí být připojeni ke stejnému serveru.
Více se dočtete v našem speciálu: http://www.playzone.cz/mumble

Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že Mumble strčí v pohodě do kapsy jak stařičké a hojně používané Ventrilo 2.1.4, tak TeamSpeak. Odezva je totiž na Mumble velmi nízká a kvalita přenosu je skoro jako na Skype. Proč tedy váhat, když Mumble je zadarmo?

!!! Pokud chcete mít na našem serveru svou klanovou místnost, není nic snažšího, než použít Kontaktní formulář a zaslat nám zprávu, která bude obsahovat jméno vaší místnosti a heslo.

S jakýmkoli dotazem se na nás obracejte do komentářů. V brzké době také můžete očekávat videonávod, jak krok-po-kroku Mumble nastavit.

Štítky: mumble