Přejít k hlavnímu obsahu

NR představují CoD4 tým!

31. 12. 2009 | 14:53 NR představují CoD4 tým!
Rozbijme šampaňské o pár hodin dříve a pojďte spolu s NecroRaisers oslavit příchod nové sekce do našich řad. Konec roku 2009 se nám blíží a spolu s novým rokem 2010 začne pro všechny z vás nová etapa, nové zážitky, nové šrámy na srdci. Pro NR začala nová éra už o chlup dříve a dneškem tato krátkodobá působnost pod novým vedením dostává finální korunky v podobě nové špičkové CoD4 sekce.Než se vrhneme na třetí „neznámý“ tým NR, jenž se věnuje hře CoD4, tak si v krátkosti vypíšeme právě historii NR.CoD4 squadů. 
Výchozí obrázek

Rozbijme šampaňské o pár hodin dříve a pojďte spolu s NecroRaisers oslavit příchod nové sekce do našich řad. Konec roku 2009 se nám blíží a spolu s novým rokem 2010 začne pro všechny z vás nová etapa, nové zážitky, nové šrámy na srdci. Pro NR začala nová éra už o chlup dříve a dneškem tato krátkodobá působnost pod novým vedením dostává finální korunky v podobě nové špičkové CoD4 sekce.

Než se vrhneme na třetí „neznámý“ tým NR, jenž se věnuje hře CoD4, tak si v krátkosti vypíšeme právě historii NR.CoD4 squadů.

 

POPISEK OBRAZKU
Foto: Hitpoint, GeorgE

Nebudu se zaobírat celou historii CoD4 u NecroRaisers. Jako takový vztažný bod bych vzal příchod sekce pod vedením Lubomíra „Luboshmir“ Pešáka ještě za dob krále nerva. Tato sekce si sbalila kufry z nEophyte, aby mohla v nově složené sestavě konkurovat všem českým a evropským týmům pod barvami NR. Sestava čítala hvězdy jako hectic, d.kill, fox a zafo (trume). Tento tým se možná i vinou neaktivního managera dopracoval až k rozpadu a následně se každý hráč rozprchl vlastní cestou. Za dob krále fofos.sk si snad nevybavují žádný výraznější squad na poli CoD4 přeskočme tedy na vládu šlechticů z Team-Ghost. Nejvýraznější výsledky za tu dobu se připisují pod tým okolo mladého Petra „piqe“ Tomáška, který dokázal v Infused CoD4 cupu porazit i v tu dobu nejlepší český squad eSuby. Hráče z této rozpadlé sekce můžeme například vidět u konkurenčního týmu nEophyte. Jak to tak bývá doba šlechticů Mareny a wubecLorda nám dospěla do konce a zlatá éra se přesunula na managerské duo Pat a Mat, kteří se dneškem pouštějí i do svého tažení vodami CoD4 a angažují svůj historický první CoD4 tým pod tagy NR a rovněž i historický první tým v CoD4 pro rok 2010.

Dost historie, dost omáčky! Konečně vám jdu hrdě představit nový Necroraisers.ASUS CoD4 tým, na který jste možná všichni čekali každým dnem. Ambiciozní sestava pod taktovkou zkušeného hráče a bývalého střelce Power Gaming – Michala „MISAK“ Valůška, která naposledy oblíkala dresy konkurenčního týmu Insenia se dneškem stěhuje pod naše křídla.

POPISEK OBRAZKU
Foto: Hitpoint, MISAK

Nechtěl bych sekci nazývat hvězdnou, i když se ty slova přímo vybízí, raději Vám postupně představím celé obsazení soupisky. Po boku Valůška můžeme najít velmi kvalitního snipera – Josefa „meny“ Ottu, který se představil například tento rok se SnoopY na největší CoD LAN akci the-eXperience v Dánsku (spolu s MISAKem). Tento talentovaný hráč byl poslední dobou hodně spojován s hrou CSS, ale po nabídce od MISAKA se rozhodl přesunout zpět na starou známou CoD4. Dalším nepostradatelným článek mužstva je Michal „trunk“ Břoušek, kterého si určitě všichni pomatují z nedávného WGT09, kde spolu se svými kolegy z eSuby získal krásné třetí místo. Na této úspěšné akci hrál Michal i vedle – Pavla „dreader“ Farného, s kterým se též nyní setkává v týmu NecroRaisers. Pavel naposledy hostoval týmu SUICIDE na prosincové Infinity Coliseum LAN. V neposlední řade je potřeba také představit nejčerstvější posilu (spolu s dreaderem), kterou je všem známý hráč – Jiří „GeorgE“ Grohol. Ten se dlouhou dobu zdržoval pod týmem SUICIDE, ale nakonec se nechal půvabným zpěvem přilákat na stranu dnešních NecroRaisers a myslím, že toho nelituje.

POPISEK OBRAZKU
Foto: SnoopY, dreader
Kompletní sestava sice spolu hraje pouze chvíli, ale už tak si připsala na své konto skalp CoD4 týmu eSuby a dalších velkých evropských týmů. Za pochvalu také stojí výsledek v posledním ESH PC World tournamentu, kde se z celkových 128 týmu dokázali naši probojovat mezi čtyři nejlepší a předčili takové týmy jakými jsou Unique nebo nEophyte. Ve své pouti udolali i britský tým YoYoTech anebo velmi nadějnou sestavu tureckých HWA, jenž dokázala v turnaji porazit tým Reason-Gaming. Jejich pouť nakonec ukončil před branami finále squad Power-Gaming, který se dá považovat za neohrozitelnou jedničku naší scény. Kluci si i přesto udělali krásnou vizitku. Doufejme, že se jim bude dařit takto i v budoucnu, ne-li lépe.

Nezbývá než popřát celé sekci hodně štěstí a mnoho úspěchu v roce 2010. 

Vyjádření Pavla "dreader" Farného:

"S vedení NR jsme byli již delší dobu v kontaktu a jasně jsme věděli jaké mají požadavky, za které bychom si mohli vysloužiplnou podporu toho skvěle se znovu rozvíjejícího týmu. Po několika rozhovorech jak po icq, jak na vt, jak po telefonech tak i osobně jsme se konečně dohodli, co od sebe můžou obě strany čekat a co od sebe požadují. Velmi věřím vedení klanu NR a doufám, že i my budeme mít plnou podporu nejen managerů, ale i redaktorů a všech lidí co tvoří celek NR. Máme v tomto ambiciozním složení velké plány a ty bychom chtěli zrealizovat pod barvami toho týmu. Pate a Mate na lankách nebudu konzultovat do ranních hodin, aby to nedopadlo jako minule =)"

Sestava NR.ASUS CoD4:

{#Česká Republika} Michal "MISAK“ Valůšek
{#Česká Republika} Josef "meny“ Otta
{#Česká Republika} Michal "trunk“ Břoušek
{#Česká Republika} Jiří "GeorgE" Grohol
{#Česká Republika} Pavel "dreader" Farný