Přejít k hlavnímu obsahu

ASUS Ladies se vrací ke kořenům

17. 10. 2010 | 15:20 Counter Strike 1.6
Česko-slovenský dívčí celek ASUS Ladies se opět zmítá ve změnách. Po prázdninové pauze se od týmu odpojuje dosavadní kapitánka a jedna z nejlepších českých hráček.Prázdniny vždy byly a vždy budou vražednou kombinací, zejména pak pro dívčí celky, neboť dívky jen tak nebudou celé prázdniny sedět za PC, hrát a trénovat taktiky. Změny se bohužel dotkly předního a u nás možná nejlepšího dívčího celku, ASUS Ladies.
Výchozí obrázek

Česko-slovenský dívčí celek ASUS Ladies se opět zmítá ve změnách. Po prázdninové pauze se od týmu odpojuje dosavadní kapitánka a jedna z nejlepších českých hráček.

Prázdniny vždy byly a vždy budou vražednou kombinací, zejména pak pro dívčí celky, neboť dívky jen tak nebudou celé prázdniny sedět za PC, hrát a trénovat taktiky. Změny se bohužel dotkly předního a u nás možná nejlepšího dívčího celku, ASUS Ladies.

I přesto, že se hráčky zúčastnili letošního Electronic Sports World Cup, z týmu odchází dosavadní kapitánka, Zuzana "Lara" Otčenášková a Michaela "Nikkuska" Havlíčková.


Nikkuska, Maiuska a Lara na letišti do Paříže (foto: soukromý archiv)

Prvně jmenovaná hráčka už nenašla po přicestování do ČR takovou motivaci, aby nadále pokračovala ve hraní a celková pasivita týmu nakonec vyústila i v odchod druze jmenované hráčky.

Růžena "afRoditka" Quachová na adresu svého týmu prozradila, "Po turnaji a po celkové prázdninové pauze nás opustila Nikkuska. Nejspíš pro její zápal do hry, což jí nevyčítáme, ba naopak, přejeme jí mnoho úspěchů, protože ívme, že ona na to má." A kdo zaujme místo po výše zmíněných odpadlících? "Z aktuální nabídky volných hráček jsme zjistily, že není šance a musíme se vrátit do starých kolejí," řekla Afroditka o situaci, která nastala.

Jedna z alternativ a nová ASUS Ladie si už růžový trikot týmu už vyzkoušela. Diana "DeeDee" Britková se s dívkami zúčastnila letošního ESWC a s valnou částí týmu se zná z dob eSuba.ladies. Druhou posilou se stává možná už legendární Katarína "*LeA*" Takáčová, která je známá především z působení u Fofos, Defeaters či eSuby. "Dievčata poznam v celku dost dlho, nie sme v teame nové, vieme co má jedna od druhej očakávat. Velmi sa těšim na spoluprácu s nimi a dúfám, že v tejto zostave aj nieco dosiahneme. Popri svojom volnom čase, si viem najst čas aj na treningy a cwčka s nimi," řekla Katarína na adresu ASUS Ladies.

Sestava ASUS Ladies

{#Česká Republika} Nikol "Maiuska" Janečková
{#Česká Republika} Růžena "Afroditka" Quachová
{#Slovenská Republika} Martina "Mia" Rodinová
{#Česká Republika} Hana "Hannah" Slabá
{#Slovenská Republika} Diana "DeeDee" Britková
{#Slovenská Republika} Katarína "*LeA*" Takáčová

Dívkám přejeme hodně štěstí a snad se vrátí mezi nás v plné síle.

 

Štítky: ASUS Ladies