Přejít k hlavnímu obsahu

eSubaWear.cz 2v2 Classic RankCup míří do finále

17. 10. 2010 | 18:30 Counter Strike 1.6
První 2v2 Classic RankCup míří do finále, před poslední šesticí týmů je už jen finále WB a semifinále LB, kdo nakonec vyhraje?Před námi je posledních pět zápasů vyrovnaného 2v2 Classic RankCupu podporovaný společností eSubaWear.cz. Nejlépe se zatím daří produktivním murdererům (e-Xite, ptex), kteří ve finále narazí na chaotic gamers (hex, aligator2g).
Výchozí obrázek

První 2v2 Classic RankCup míří do finále, před poslední šesticí týmů je už jen finále WB a semifinále LB, kdo nakonec vyhraje?


Před námi je posledních pět zápasů vyrovnaného 2v2 Classic RankCupu podporovaný společností eSubaWear.cz. Nejlépe se zatím daří produktivním murdererům (e-Xite, ptex), kteří ve finále narazí na chaotic gamers (hex, aligator2g).

Finále mezi těmito týmy by se mělo odehrát už dnes večer, přesněji v 19:00 a grandfinále by pak mělo vypuknout také dnes, ovšem ve 22:00.

Mezitím by čtveřice týmů česko-slovenských měla odehrát semifinále a finále LB. Ve hře jsou ještě týmy corps.sk (dosia, netbus), cetrigevole (ktL, Skendl), BABYLON (un1, jEkYL) a Freewin (nipeeR, zillda).

Který z těchto týmů dosáhne na stupínek vítězů a vyhraje jednu z níže uvedených cen?

Ceny do turnaje poskytla společnost eSubaWear.cz

1. místo - Mikina dle výběru
2. místo - tričko dle výběru
3. místo - Kšiltovka nebo potítko dle výběru

Všechny informace naleznete na stránkách turnaje. Poslední dvanáctce přeživších držíme palce.

Štítky: eSubaWear