Přejít k hlavnímu obsahu

ASUS Ladies postupují do QR2

22. 10. 2010 | 01:06 Counter Strike 1.6
Na česko-slovenské dívčí uskupení ASUS Ladies se usmálo štěstí. Turecký dívčí tým DYNASTY Ladies se nezúčastní letošního ročníku ESL Female League a jejich místo v prvním kvalifikačním kole bylo přisouzeno právě našim reprezentantkám.Evropská dívčí liga míří do zimní fáze a už ve druhém kvalifikačním kole čeká na svého soupeře dívčí sestava z eSuby. Holky okolo Jany "jance" Kozákové ovšem nebudou letošní zimu jediné, které si zahrají tuto nejprestižnější dívčí ligu.
Výchozí obrázek

Na česko-slovenské dívčí uskupení ASUS Ladies se usmálo štěstí. Turecký dívčí tým DYNASTY Ladies se nezúčastní letošního ročníku ESL Female League a jejich místo v prvním kvalifikačním kole bylo přisouzeno právě našim reprezentantkám.

Evropská dívčí liga míří do zimní fáze a už ve druhém kvalifikačním kole čeká na svého soupeře dívčí sestava z eSuby. Holky okolo Jany "jance" Kozákové ovšem nebudou letošní zimu jediné, které si zahrají tuto nejprestižnější dívčí ligu.

Jejich domácí konkurentky, slečny z ASUS Ladies, se díky neúčasti tureckého týmu DYNASTY dostali díky adminům ESL do prvního kvalifikačního kola. Před nově složenou sestavou stojí ruské Decerto.Ladies, které si v ruské kvalifikaci poradily s takovými týmy jako need2lead nebo gr2d!.

Jak se po obdržení radostné zprávy cítily dívky, nám odpověděla Nikol "Maiuska" Janečková, "Jelikož jsme se nestihly přihlásit kvůli neshodám s naší bývalou clanleaderkou, která nám v poslední den registrace vzala slot, máme velkou radost, že admini nám možnost registrace nakonec umožnili. Už jsme s tím nepočítaly, ale hlavní admin nám včera večer poslal zprávu s tím, že team DYNASTY odstoupil a my můžeme právě dnes odehrát zápas proti ruským hráčkám z teamu Decerto.ladies. Doufáme, že se naše snaha v posledních měsících s novou sestavou vyplatí a my zápas vyhrajeme. Tento tým je jeden z nejlepších ruských teamů a o tom, kdo se probojuje do dalšího kola se  můžeme přesvědčit už dnes ve 21:00!"

{#Česko + Slovensko} ASUS Ladies2vs.1Decerto.Ladies {#Ruská federace} 21. 10. 2010 21:00Sázky & HLTV

Sestava ASUS Ladies

{#Česká Republika} Nikol "Maiuska" Janečková
{#Slovenská Republika} Katarína "*LeA*" Takáčová
{#Slovenská Republika} Martina "Mia" Rodinová
{#Česká Republika} Růžena "afroditka" Quachová
{#Česká Republika} Hana "Hannah" Slabá
{#Slovenská Republika} Diana "DeeDee" Britková

Portál PLAYzone.cz přeje dívkám hodně štěstí a doufá, že se probují společně s eSuba.ladies do hlavní fáze zimní ESL Female League!

Štítky: ASUS Ladies