Přejít k hlavnímu obsahu

Virtual World s CoD4 sekcí

28. 10. 2010 | 18:43 Virtual World s CoD4 sekcí
Virtual World dnes v dopoledních hodinách oznámil příchod nové Call of Duty 4 sekce, která bude tento celek reprezentovat v domácí SuperGamer.cz Call of Duty 4 Lize, samozřejmě tento tým budeme vídat i v ostatních prestižních soutěžích. Sekce je dle slov Virtual World velmi ambiciozní, kolektiv pracuje na jedničku a hráči mají chuť se neustále zlěpšovat, což jsou velmi dobré předpoklady pro budoucí výsledky týmu.
Výchozí obrázek

Virtual World dnes v dopoledních hodinách oznámil příchod nové Call of Duty 4 sekce, která bude tento celek reprezentovat v domácí SuperGamer.cz Call of Duty 4 Lize, samozřejmě tento tým budeme vídat i v ostatních prestižních soutěžích.

Sekce je dle slov Virtual World velmi ambiciozní, kolektiv pracuje na jedničku a hráči mají chuť se neustále zlěpšovat, což jsou velmi dobré předpoklady pro budoucí výsledky týmu.

SuperGamer.cz Call of Duty 4 Liga 2010

Vyjádření Adama 'blacksn0w' Slaměny:

Samozřejmě že jsme rádi že můžem reprezentovat tým který už si svoje jméno na scéně udělal. Určitě se chcem ukázat v české cod4 scéně jako schopný tým a nebát se hrát i proti internacionálním soupeřům. Chtěli bychom se určitě ukázat na nějakých lankách jenom škoda že se v česku moc cod4 lanek nepořádá. Zatím hrajem na Gameparku a CBčku ( z kama nemáme zatím moc dobrý názor protože z 5 zápasů proti nám ve 3 nastoupili cheateři =D ), ale jsme registrovaní na esl kde to chcem zkusit a snad to bude lepší než na clanbase. Přímo tuto sobotu budem hrát nightcup na playzone takže držte palce! Jinak sme přihlášení v SuperGamer.cz Call of Duty 4 lize tak doufáme, že tam nějaký úspěch bude.

Sestava Virtual World CoD4

{#Česká Republika} Adam 'blacksn0w' Slaměna
{#Česká Republika} Simon 'nopzjee' Jurtík
{#Česká Republika} Tomas 'baZz' Ondra
{#Česká Republika} Josef 'faiLxzR-' Vašina
{#Česká Republika} Jakub 'fOXTR' Čech