Přejít k hlavnímu obsahu

Zájezd: DreamHack Winter 2010

1. 11. 2010 | 21:21 Všechny hry
Máme 3 týdny a kousek do začátku největšího herního festivalu na světe a jelikož Národní Kvalifikace probíhá pouze ve hře Quake Live, je již zajištěna doprava pro kompletní výpravu, která by měla směr Jönköping vyrazit.Nicméně jsem velký optimista a jelikož předpokládám, že nebudeme jediní, kdo plánuje vyrazit směr Švédsko, zjistil jsem jak by vypadala situace v případě objednání autobusu.Všichni - nebo aspoň většina z Vás - dobře ví, jak vypadala výprava v minulém roce.
Výchozí obrázek

Máme 3 týdny a kousek do začátku největšího herního festivalu na světe a jelikož Národní Kvalifikace probíhá pouze ve hře Quake Live, je již zajištěna doprava pro kompletní výpravu, která by měla směr Jönköping vyrazit.

Nicméně jsem velký optimista a jelikož předpokládám, že nebudeme jediní, kdo plánuje vyrazit směr Švédsko, zjistil jsem jak by vypadala situace v případě objednání autobusu.

Všichni - nebo aspoň většina z Vás - dobře ví, jak vypadala výprava v minulém roce.

Cena dopravy z Brna a Prahy směr Jönköping (a zpět) vychází na 4000,-

Pokud by měl někdo vážný zájem o cestu tímto způsobem, nechť s mi ozve na email hawrix@gmail.com nebo můj mobilní telefon.

DEADLINE pro příhlášku je stanovena na 17.listopadu a pokud nebude naplněna kapacita alespoň 20 cestujících, nebudu tuto variantu dále řešit.

Peace