Přejít k hlavnímu obsahu

Mezihernový turnaj ve FIFA 11 už 27.11.

2. 11. 2010 | 16:03
Už na sobotu 27. listopadu jsme si pro FIFA 11 hráče přichystali první Mezihernový turnaj v této hře. Doufáme, že na akci dorazíte v hojném počtu, aby se mohla opakovat i příště. A co vlastně tzv. MZH je, jak, o co a kde se hraje?UPDATE: Registrace budou spuštěny přesně týden před začátkem turnaje, tedy 14.11., přímý odkaz na FIFA 11 MZH #1 naleznete ZDE. Co je Mezihernový turnaj?
Výchozí obrázek

Už na sobotu 27. listopadu jsme si pro FIFA 11 hráče přichystali první Mezihernový turnaj v této hře. Doufáme, že na akci dorazíte v hojném počtu, aby se mohla opakovat i příště. A co vlastně tzv. MZH je, jak, o co a kde se hraje?

UPDATE: Registrace budou spuštěny přesně týden před začátkem turnaje, tedy 14.11., přímý odkaz na FIFA 11 MZH #1 naleznete ZDE.

Co je Mezihernový turnaj?

Mezihernové turnaje jsou pravidelně pořádány každý měsíc během sobot a nedělí. Dalo by se říci, že jde o takovou jednodenní lanpárty, kdy se hráči z celé České republiky a Slovenska sjedou do vybraných počítačových heren a internetových kaváren a soutěží mezi sebou o titul nejlepšího hráče. Na první tři v hlavním turnaji čekají navíc peněžní ceny v hotovosti a na první tři v doprovodném turnaji volné hodiny do heren.

Jakým systémem se hraje?

Co je hlavní a doprovodný turnaj? MZH se hraje systémem, kdy jsou hráči po dostavení do heren rozlosováni do skupin a následně hrají systémem každý s každým jednou. První a druzí hráči z každé skupiny pak dále postupují do play-off hlavního turnaje, kde se hraje klasický single-elimination pavouk (prohraješ = končíš) a třetí a čtvrtí jdou do doprovodného, kde se hraje stejným systémem, ovšem ne o peníze, ale o volné hodiny.

Kde a jak se registrovat?

Abyste se Mezihernového turnaje mohli zúčastnit, musíte se nejprve registrovat na stránkách PLAYzone v sekci Mezihernové turnaje. Pro registraci v soutěži samozřejmě musíte mít svůj profil na webu. Po přihlášení pak nezapomeňte před turnajem potvrdit svou účast. Posledním krokem je dostavení se do vámi vybrané herny v den turnaje a ve stanovený čas. Zde zaplatíte částku 220Kč, respektive 8 euro za účast a můžete se pustit do hraní.

O jaké ceny se hraje?

V hlavním turnaji se hraje přesně o 1/4 z vybraného vstupného. Čím víc hráčů bude, tím větší tedy bude i prizemoney. Na vítěze pak čeká 62,5%, druhého 25% a třetího 12,5% z této částky. V doprovodném turnaji se soutěží o 3, respektive 2 či 1 volnou hodinu v hernách BattleZone, Velký Špalíček a K-Net.

Pro další podrobnosti navštivte stránku Mezihernové turnaje | PLAYzone.cz, kde naleznete mimo jiné i seznam heren, z nichž můžete MZH hrát.