Přejít k hlavnímu obsahu

Na kus reči: GREEN

5. 11. 2010 | 18:46 StarCraft 2
Rozmýšľal som nad menším redaktorským projektom, ktorý by zaujal hlavne čitateľov Starcraft. Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol, vyspovedať hráčov z našej scény. Samozrejme ako kritérium som si stanovil hráčov, ktorý majú čo to povedať. Ako prvý mi to rany padol leader nového DEFEATERS SC II squadu, vystupujúci pod nickom GREEN. Ak sa chcete dozvedieť niečo o jeho kariére, prípadne niečo viac je čas si to prečítať. Premiéra prvého dielu je tu..Mohol by sa predstaviť našim čitateľom ?
Výchozí obrázek

Rozmýšľal som nad menším redaktorským projektom, ktorý by zaujal hlavne čitateľov Starcraft. Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol, vyspovedať hráčov z našej scény. Samozrejme ako kritérium som si stanovil hráčov, ktorý majú čo to povedať. Ako prvý mi to rany padol leader nového DEFEATERS SC II squadu, vystupujúci pod nickom GREEN. Ak sa chcete dozvedieť niečo o jeho kariére, prípadne niečo viac je čas si to prečítať. Premiéra prvého dielu je tu..

Mohol by sa predstaviť našim čitateľom ?

Ahoj, jmenuju se {#Česká Republika} Tomáš "GREEN" Majer, je mi 19 let, jsem z Olomouce a hraju StarCraft II za team DEFEATERS.Ve svém volném čase se věnuju převážně své přítelkyni, fotbalu, freestyle rapu a samozřejmě hraní SC2, občas se taky učím do školy.

Ako si sa dostal k samotnému Starcraftu ?

Ke StarCraftu II jsem se dostal hlavně díky předchozím zkušenostem z hraní PC her. Hrál jsem skoro 5 let aktivně WarCraft III a poté co už W3 scéna upadala a vyšla Betaverze SC2 jsem si to vyzkoušel a tak nějak mě to chytlo.

Povedal by si nám niečo aj o tvojej Warcraft kariére ?

Ve W3 jsem prostřídal spousty klanů za celou tu dobu co jsem u toho strávil, měl jsem možnost hrát jak za horší teamy tak postupem času i za ty lepší a nakonec i za nároďák. W3 kariéru jsem zakončil vlastně mezinárodní soutěží v ENC 2010 a působením v teamu DEFEATERS.

Aké to je zastupovať multigaming, v ktorom si už bol ?

Mno tak samozřejmě jsem rád, že jsme se s DEFEATERS domluvili a začli spolupracovat, hlavně díky předchozí spolupráci z W3, díky které vím, že s DEFEATERS se spolupracuje velmi dobře.                                                                                                                                                                                                                                                                         

                             

Čo hovoríš na svojich kolegov z klanu ?

Tak osobně z týmu znám jen Tlouště, se kterým jsem se seznámil asi přes W3 mno a scházíme se do dnes když to jde. Ostatní hráče - nukestrika ( se kterým jsme se vlastně rozhodli team založit ), Vocapka a Shanga osobně zatím neznám, ale s nějakou příští lankou to určitě napravíme. Jinak po herní stránce si myslím že naše sestava je slušná a rozhodně máme jako team co předvést.

Váš klan dnes opustil hráč vystupujúci pod nickom {#Česká Republika} Horroren. Aké máš pocity?

U Horrora mě nepřekvapuje, že odešel ještě než jsme vlastně začali. V životě jsem neviděl, že by byl Horror v týmu, ve kterém není Kačer a to se potvrdilo i teď, protože pravděpodobně půjde za ním do DK. Nicméně mě osobně ani zbytku teamu jeho odchod nějak nevadí, máme tu i lepší hráče

Máte v teame jedinca, ktorý ťahá team ?

No já osobně si nemyslím, že bychom měli v teamu přímo nějakého "tahouna". Team je poskládaný celkem vyváženě a nikdo nějak extra viditelně nevyčnívá, každý má své silné i slabé stránky.

Kam by ste to chceli dosiahnúť, hlavne po týmovej stránke ?

Tak určitě jako každý tým co nejdál to jen půjde . Určitě bychom se chtěli blejsknout jako na tuzemské, tak na zahraniční scéně.

Kde Vás ako klan najblizšie uvidíme ?

Nejbližší akce jako offline na lanu je zatím co já vím v nedohlednu nebo není určený žádný termín. Takže zatím jedině online akcí, popřípadě kvalifikací, ze kterých bychom třeba mohli postoupit na nějaký offline turnaj. To je ve hvězdách .

Máš aj nejakého vzora, ktorého štýl hry sa ti páči ?

Starcraft scéna je pro mě docela nová, nikdy jsem nehrál první díl, takže těch hráčů nějak extra moc neznám. Když uz bych měl zmínit styl a playstyle nějakého hráče, tak je to určitě NexGenius, který hraje protossy, stejně jako já.

Aký názor máš na samotnú {#Česko + Slovensko} / {#Česká Republika} scénu ?

Naše scéna se pomalu a jistě rozrůstá, neustále vidím na turnajích nové hráče, SC2 začíná být čímdál oblíbenější . Pokud se ptáš na scénu ohledně týmů tak u nás zatím stále jasně dominuje  {#Česká Republika} eSuba.

A čo jednotlivci ?

Jednotlivci na scéně u nás nejsou, u nás je jen {#Česká Republika} PredY a pak až skupina těch dalšich..

                       

V prípade, že by si mal na starosti tvorbu StarCraft II, čo by si zmenil ?

Všechno co bych na SC2 změnil se chystá Blizzard udělat v následujících měsících, toje podpora chat channelů a nebo podpora klanů na Battle.netu. Jinak co se balance hry týče tak snad bych jen oslabil zergům spinecrawlery, aspoň aby neměli bonus do armored units jinak jsem celkem spokojenej.

Poďme sa venovať trošku aj reálnemu životu. Podporuje Ťa rodina v hraní hier ?

Rodina se o to už teď nějak nezajímá, když jsem byl mladší můj otec mě vozil po republice po turnajích ve Warcraftu a přispíval mi na ně nějaké peníze, to byly časy..Můj normalní den se určitě nějak neliší od života ostatním hráčů, přes týden chodím do školy, učím se, večer si sednu ke kompu a hraju SC2 nebo něco na odreagování. Jinak jsem s přítelkyní, chodím do posilovny, sem tam si zakopat na hřiště, s klukama do hospody na pivko, prostě normál.

Ďakujem za rozhovor a prajem veľa šťastia v hraní SC II !

Ďakujem a pozdravujem {#PLAYzone} čitateľov..


Prvý rozhovor je u konca. Čoskoro Vám prinesiem rozhovor už zo {#Slovenská Republika} scény. Kto to bude ešte sám dobre neviem, ale určite sa máte na čo tešiť Cool..

Štítky: Defeaters