Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá pořadí FACEIT CZSK Pro League pár dní před koncem listopadového sbírání bodů?

28. 11. 2018 | 13:18 Counter-Strike 2
Největší česko-slovenská PUG liga probíhá i tento měsíc, kdy se bojuje o ceny věnované společnostmi Patriot a Alza.cz. Kdo je pár dní před koncem uzavření žebříčků na prvních příčkách?
Výchozí obrázek
FPL listopad 2018

Je krásné vidět, že mezi nejlepší hráče Division 1 se prodírají i nové tváře. Nemyslíme tím Víta 'noobiq' Pohlota, který namísto druhé divize opět věnoval čas nejvyšší soutěži a má tak nejblíže k postupu do EU FPL kvalifikace i hlavní výhře v podobě herní klávesnice Patriot VIPER V770, ale zejména nejmladší přírůstek v lize, Tomáš 'hajmy11' Hajmacher postoupil teprve v říjnu a aktuálně drží druhé místo. Podobně je na tom talentovaný Lukáš 'Majky' Měcháček či další z kvalifikovaných hráčů, Matej 'FluxX' Ondruš. Ceny za měsíc listopad jsou pro nejlepší pětku a právě tato čtveřice spolu s Matúšem 'ziNG' Martinčkem má nejblíže k periferiím značky VIPER Gaming.

Hlavní cena Division 1 pro měsíc listopad

Patriot VIPER V770

Také ve druhé divizi se v listopadu ukazují nová jména, která se navíc nebojí veledůležitého grindu k proražení na domácí scéně. Vedoucí hráči Er_ik má aktuálně 117 odehraných zápasů za 27 dní, díky kterým je na čele o 49 bodů před Kejlosem, který nahrál o 15 zápasů méně, a má nejlépe nakročeno k postupu do nejvyšší ligy i zisku herních sluchátek Patriot VIPER V360. Elitní pětku doplňuje trio Pazixgod1, Ryk01 a Or1on, které však na elitní dvojici ztrácí před posledními třemi dny 150 a více bodů.

Hlavní cena Division 2 pro měsíc listopad

Patriot VIPER V360

Division 3 už je trošku o něčem jiném, a to díky omezení na dovednostní FACEIT level 5 až 8. Novicové na scéně se zde mohou poprvé ukázat a pilovat své dovednosti, aby se co nejrychleji vyškrábali do vyšších pater, mezi nejlepšími tedy vidíme každý měsíc nové tváře. V listopadu se nejvíce daří hráči s přezdívkou Luckerinko, který drží první pozici a virtuálně je vítěze herní myšky Patriot VIPER V560, na záda mu však škrábe BabaHawker s menším počtem odehraných zápasů, ale parádním 82% winratem.

Hlavní cena Division 3 pro měsíc listopad

Patriot VIPER V560

Přihlásit se do CZSK Pro League může naprosto každý, stačí kliknout na obrázek pro váš FACEIT level:

CZ SK Pro League Division 1

CZ SK Pro League Division 2

CZ SK Pro League Division 3

CZ SK Pro League Division 4

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.